Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

EuroProNet Public

292 pregleda · 26 odgovora · otvorena 25.04.2009. u 14:43

14:40

Doticni gospodin eXtibo, ufurani frajer, me banuje 5 puta zaredom, bez razloga ..

Citer nisam, nisam psovao, nit sam uopste sta pisao, zanima me samo zasto ?

Je**n djecko nema sta .. Banuje druge da mogu njegovi kolege uci, ili jednostavno nema pametnijeg posla.

Samo me zanima zasto, eo ako procita topic nek se javi kreten, i nek obrazlozi. :@
Sanny je napisao/la:
Kako je neko ljubomoran.
I to ofirno . :$
zabko je napisao/la:
Extibo te banovao :( smrc :(:(:( Boli nas qrac sto je tebe banovao...je***i napovi...
I ti blistas .. Zao mi te je ;)

Post dobio šamar od xXxAdOo

Sanny je napisao/la:
Kako je neko ljubomoran.
Haj sanny bjezi ti ,tebe sam cijenio najvise , al sada php php ,btw ne znas ko sam , al eto i extibo je mene banovao dosta puta , jos dok sam igrao iz igraone Inferno na carsiji .. pa sam naso drugi server i sada uzivaM.
extibo je napisao/la:
Pa upravu si, epn nije jedini server. Ne kontam onda bit ove teme, sto si je ikako postavljao?
PI**O !

Nemaš muda dati banshot, da okačim ovdje, da svi vide kako ti presudjujes ko je čiter, ko ne ..

Nećeš zadugo brate, garantujem ti ;)

Post dobio šamar od xXxAdOo

Nemam komentara

@Spameri

Malo manje spamajte i psujte
Say ADMIN :

Spam i Skakavci

Davno sam postavio temu da ce svaki odgovori na spam-teme (ovaj put teme koje skakavci dizu) , biti banovani. Svi koju si imali odgovore na nekih 10 tema koje su skakavci postavili su banovani na mjesec dana kao upozorenje.
Ako su Schulz i Wertu napustili portal , ne znaci da mozete praviti nered i slicno.
Dok sam ja administrator , smk ce imati ban, isto vazi i za ostale spammere.

Ispred ostatka GAMERS.ba ADMINistracije , bak1r.

Nastavite spammati , ja cu nastaviti banovati.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.