Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ljetovanje!?

513 pregleda · 31 odgovor · otvorena 22.04.2009. u 00:03

Znaci zanima me sve sto mi mozete reci u vezi 7/14-odnevnog ljetovanja na sljedecim lokacijama:

- Egipat
- Tunis
- Antalija (Turska)

Znaci cuo sam price od poznanika koji su bili i od onih koji nisu da je cijena karte za Antaliju priblizno 1000€ za 14 dana, ali (ono sto je meni najvaznije) sva hrana, pice, hljeb, ovo ono, SVE se moze koristiti u izobilju.

Hvala. Ko najvise informacija korisnih da, ujutro 5KM kredita. (:

Ovo mi i starog zanima pa eto, uzivajte.

EDIT: Pozeljno bi bilo da napisete s kojom agencijom postoje ove besplatne stvari u izobilju.
-Nisam ovdje putao nigdje od ovih 3,ali meni se vise svidja "Egipat",zašto ?
-Zato što egipat je sam po sebi ljep,vidi po se slikama a i ima veoma razvijen turizam,te one piramide,ugl. tamo je preljepo.

Ugl. nek ti bude sretno gdje god budeš išao 

@zabko:
Zašto je premlad za piramide i to ?
-Meni je oduvijek to bilo zanimljivo xD
Egipat...hm..premlad si da gledas piramide i ta sranja..inace prljavo do bola....Tunis bila raja na ex.. kazu onako...Turska...hm..antalija ...ne da je sranje ...bio 1 nikad vise  ako ces mene poslustai otidi u tursku al u neko manje mjesto...http://www.putovanja.info/sr/cenovnici/1525 kemer ....eto pa ti vidi... 

Post dobio aplauz od Schulz

Sad se kurčiš što imaš para da putuješ po svijetu ?
Imaš razne agencije potraži po googleu i vidi šta nude i za koje pare!

Post dobio šamar od abasi

yoyeTM87 je napisao/la:
takve ko ti treba ufatit negdje u cosak, za glavu, i sve od pod ... Nemoj se cudit ako ti tako bude.

btw tema - sto se mene tiche tunis ti je tu najbolji
yoyeTM87 je napisao/la:
Ja da sam uspio naci na google-u, ne bi postavljao ovdje temu. Ne javljaj se vise.
shaadY je napisao/la:
Ja da sam uspio naci na google-u, ne bi postavljao ovdje temu. Ne javljaj se vise.
Neznam za ove tvoje destinacije, al' mi ove godine (aBd) idemo u Spaaaainnn.

It's gonna be awesome! 

475 KM bez fakultativnih izleta  + 200 KM izleta + 400 KM đeparca + RAJA = AWESOME TIME  
Ja koliko znam te se informacije dobiju na kompas.ba ili na solazur.ba a ne na gamers.ba ali hajde svakakvih je ostalo poslije rata......

Post dobio aplauz od Schulz

spY je napisao/la:

It's gonna be awesome! :D

475 KM bez fakultativnih izleta :-* + 200 KM izleta + 400 KM đeparca + RAJA = AWESOME TIME :-* 8)
nama 750 sa izletima ._. XD
n3xu55 je napisao/la:
Po selima, to jeftinije izadje  :)
ako hoces vise da zderes i odmaras , turska ; ako hoces da vidis i upoznas se sa novim kulturama , egipat.
Predlazem ti da posjetis Tursku i to Istambul.Po meni je to najbolji grad i za zivjeti i za otici posjetiti.Sto se tice hrane(sve navedeno) je dosta slicna nasoj,hljeb kao kod nas,vodu kupujes iako nije ni ona toliko otrovna.Nocni izlasci - extra.Mozes posjetiti Aja Sofiju,Plavu dzamiju,Top Kapi(sultanske palate) ---> provod extra a nije toliko ni skupo,sve ovisi o smjestaju.

salji tog kredita bar malo :D
yoyeTM87 je napisao/la:
izvini ne ku**i se momak, danas je skuplje otici u HR na more, nego u Tursku ;)
n3xu55 je napisao/la:
nama 550KM bez fakultativnih izleta 
- Antalija (Turska) Prelijepo bio sam i bilo je nezaboravno ja sam iso preko agencije solazur.com vidi tu ako si zainteresovan za ovaj grad ! 
Ovako, Egipat ti je fenomenalan iako je to onako malo za "starije" osobe, vecinom raja to ide tamo u nekim zrelim godinama 35-45+ godina, ali nije to neko pravilo da bi se sad ti zbog toga odlucio ili ne bi odlucio za Egipat. Ima se sta vidjeti, i ne bi se pokajao.

Tunis, i to je odlicna lokacija, ja ne znam nikoga da je otisao, a da je pozalio, i sam sam imao priliku da odem medjutim imao sam problema sa zdravljem tako da nisam bio spreman za put. Treba gledati i to da ne uletis u "po sezone" posto ne mozes da dises od svijeta koliko ga bude, ma gdje otisao tamo 

Antalija, od ove tri lokacije mi se najmanje svidja, ali je vjerovatno i najpovoljnija. Neka moja raja je isla na ekskurzije tamo, kazu da im i nije bilo nesto posebno te niko nije bio narocito odusevljen, mozda zato sto su isli za vrijeme mjeseca ramazana, pa se nisu uspjeli ispuniti oni njihovi planovi koje su u pocetku zacrtali (CUGANJE)...

No, otidjes u najblizu turisticku organizaciju, posavjetujes se na profesionalan nacin i neces sigurno pogrijesiti pri izboru. Mislim da se tu i nema sta pogrijesiti, upoznavanje svijeta je nesto prelijepo, ali zapitaj se prvo da li si dovoljno upoznao svoju domovinu pa tek onda idi dalje 

Pozdrav!
pasteta, paradajz, noz, kasika, viljuska, klipaca, pola hljeba i na bazen na ilidzu
spY je napisao/la:

It's gonna be awesome! 

475 KM bez fakultativnih izleta  + 200 KM izleta + 400 KM đeparca + RAJA = AWESOME TIME  
nama 690 KM i sve placeno :D

sryy offtopic:D
Odes u Dubai i paris oci :)) tamo na +100 Stepeni!

Da Se vamo vratis nakon 7 dana , da te ni mama neprepozna :)

ili

Tunis :)) isto....
i mi idemo na ekskurziju ( 8 razred ) ,ali idemo u Trogir , Bar,Split, Dubrovnik tako nest 4 noci 5 dana 359 kM........:( volio bih da je turska ili spanija pa makar bilo 600...........

@ sve placeno....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.