Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[xXxAdOo] jako napacen?!

264 pregleda · 21 odgovor · otvorena 18.04.2009. u 19:21

Eh ovako, prije svega da se svima izvinem za predthodnu temu jer STVARNO NIJE BILA NAPISANA SA MOJE STRANE, koji bi idol napravio novi acc dobio 200 bodova pokupovao sve iz shopa i napunio sebi 3 premiuma pa da uradi nesto nakvo? Ja mislim da takav nepostoji ! Eh ovako, ona tema je bila napisana od "moderatora" [xXxAdOo] jer smo se ja i on posvadjali pa njegove "vezice" koje je povukao kod FataLa nisu bile dovoljne da me banuju pa je morao ovo da uradi sa mog acc-a... (Admini mogu provjeriti logove odakle je, ja cak nisam ni bio u kuci, bio sam u gradu tacnije u Egiptu jeo sladoled i gledao dyemsoniaaaa i BLAZETA kako "setaju" po gradu) xD Eto jos jednom se izvinjavam svima, nisam ja kriv sto je ona jadno, napaceno dijete, ima svasta poslije rata, nemojte mu zamjeriti !

Edit: Fulio podforum i stavio u [serveri] da jadnicak moze da brishe i shamara ! Toliko od mene ! (L)
E moj idolu, pa sto stavi u njegov forum :(

edit
ajde samaraj nas sviju packo
najzalosnije je sto se 90% sitea slaze sa tobom , tu sam i ja naravno , da je taj ado mali debilko , ali se neke osobe prave coravim ... :X
ned je napisao/la:
najzalosnije je sto se 90% sitea slaze sa tobom , tu sam i ja naravno , da je taj ado mali debilko , ali se neke osobe prave coravim ... :X
Potpis
ned je napisao/la:
A svi znamo i kako ih pravi coravim !
I on sam zna da je glup,malo je reci da je lik debil!!!
Ne znam sta da ti kazem,ne bih koristio izraz "napacen",koristio bih izraz mlad i neiskusan,jer ipak gamers zasluzuje ozbiljnije moderatore...
Iskreno boli me ku**c za tim adom... zalosno je sto ste svi ljubomorni na njega, pa bi i vi malo zeljeli moderatora da brisete teme, samarate, kurcite se itd. Pustite ga nek radi sta oce, ko vam je kriv sto on "ima" pa moze sebi kupovat premiume i moderatore... Urazumite se malo, pomjesali ste ovaj portal sa zivotom, nemojte plakat kad vas osamare ili banuju pa molite kemicu da vas odbanuje... stvarno zalosno
ado mogo si mi vratiti bodove za onaj samar sto si dao kada sam reklamirao svoj STEAM server ?

EDIT : hwala :D

Post dobio aplauz od xXxAdOo

r3L0aded je napisao/la:
Ne znam sta da ti kazem,ne bih koristio izraz "napacen",koristio bih izraz mlad i neiskusan,jer ipak gamers zasluzuje ozbiljnije moderatore...
Slazem se !
RedCarp je napisao/la:
Neznam ga ali odgovorno tvrdim da je retardiran !
hahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahahhha najjaci ! BUKVALNO !
hahahahahahahahahahaha dobro je ba smirite se pustite covjeka ... :S

Mlad i neiskusan :r

-sta se se okomili na covjeka :S
r3L0aded je napisao/la:
Ne seri Benjo da ti fino kažem....

K'o prvo , ova tema je samo tako dječija , traže toliko je***e pažnje multi accountaši , svi su iz je***e iste škole. Taj moderator dobija bodove za "chipove" dok drugi bivaju banovani radi toga.

Neiskusan nije , već je prefigan , nema tu ha hu. Istrjebit svu štelu sa gamersa , pun mi je ku**c ba više da dolazim na gamers a isto sve i dalje , iako je taj dobri Schulz došao , koji će vam ku**c nagrade i te medalje je***e i bodovi glupi kad se samo svađate nema poente.

I ja znam sve admine , mog'o sam bit fin , ulizivat se. Glumit pederčinu kao mnogi , al' koji će mi ku**c to kad bi me 90% članova mrzilo. Košto me i sad mnogi mrze jer govorim istinu .

VI RADI SVOJE FAMILIJE NEĆETE DA BANUJETE OVE ŠTO IMAJU ŠTELU !
( znate na koje mislim osobe. )

Je**š ti sve ovo kad nije community nego sranje obično. I znam sad će te mi reći " Idii , može gamers bez tebe " . E pa ja ne mogu bez gamersa , nisam k'o mnogi da imam obaveze da idem u školu , većinu vremena sam za računarom to je negdje oko 20 sati dnevno nekad čak i po 3 dana. Tako da vas ne slušam , jednostavno probudite se ljudi. Je***i vas bodovi , je***e vas vijesti , uživajte. Ovo je gaming site , previše ima pravila. Mnogi moderatori a i admini zloupotrebljavaju svoje permisije.

Post dobio aplauz od xXxAdOo

je napisao/la:
Necu na temi da se repravljamo imas moj msn u questbooku pa cemo vidjet....
MightyGod je napisao/la:
Ne seri Benjo da ti fino kažem....

K'o prvo , ova tema je samo tako dječija , traže toliko je***e pažnje multi accountaši , svi su iz je***e iste škole. Taj moderator dobija bodove za "chipove" dok drugi bivaju banovani radi toga.

Neiskusan nije , već je prefigan , nema tu ha hu. Istrjebit svu štelu sa gamersa , pun mi je ku**c ba više da dolazim na gamers a isto sve i dalje , iako je taj dobri Schulz došao , koji će vam ku**c nagrade i te medalje je***e i bodovi glupi kad se samo svađate nema poente.

I ja znam sve admine , mog'o sam bit fin , ulizivat se. Glumit pederčinu kao mnogi , al' koji će mi ku**c to kad bi me 90% članova mrzilo. Košto me i sad mnogi mrze jer govorim istinu .

VI RADI SVOJE FAMILIJE NEĆETE DA BANUJETE OVE ŠTO IMAJU ŠTELU !
( znate na koje mislim osobe. )

Je**š ti sve ovo kad nije community nego sranje obično. I znam sad će te mi reći " Idii , može gamers bez tebe " . E pa ja ne mogu bez gamersa , nisam k'o mnogi da imam obaveze da idem u školu , većinu vremena sam za računarom to je negdje oko 20 sati dnevno nekad čak i po 3 dana. Tako da vas ne slušam , jednostavno probudite se ljudi. Je***i vas bodovi , je***e vas vijesti , uživajte. Ovo je gaming site , previše ima pravila. Mnogi moderatori a i admini zloupotrebljavaju svoje permisije.
Potpis. ;)
Eh ovako

Po neznam koji put dolazi do prozvanja mene i moje funkcije Moderatora.

Admini mogu provjeriti logove, u internet centru sam cijeli dan DJECAK po imenu Faris gazzel bio je u istom i neznam jeli objavio odavde.

Nemam razloga da trazim od admina da te odstrane, ali sada bi mogao imati :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.