666gamer666 je napisao/la:
Tražim konkretnu cjenu

da pa normalno template s forumom vjestima i sa svim tim skupa...
Zavisi u čemu hoćeš site , i šta sve hoćeš na site-u. Znači custom CMS sa registracijom , forumom , vijestima . Bi koštao puno novca , ali zato možeš da odeš ovdje :
http://w3schools.com/
Bolje da naučiš sam , nego da te neki bosanac krade. Instalira ti neki treći free CMS , i template neki sa wareza i napiše da je to on radio. Takvi su ovi današnji "WEBMASTERI".
Ja ti preporučujem da kupiš vBulletin skriptu.
Dobiješ forum software.
Lahko kodirat template.
Modova više od 1 milion.
Imaš vBSEO znači da ne bude ".php?" , već user friendly kao na gamersu , profil/666gamer666 .
vBPortal , sličan ovome. Sa istim funkcijama , znači latest posts ( najnoviji postovi ) . Vijesti , slika dana , tj. Ima za vBulletin i skripta za bodove što vi volite.
c/p od MightyGod a.k.a. Jason
Kao sto ti je vec rekao lik a prosloj temi (btw. ne otvaraj 2 iste teme), bolje ti je da sam naucis napravis i rijesisi, kupis sve sta ti treba ego da imas nekog posrednika, koji ce ti na kraju naplatiti 90% vise nego sto te kosta pravo.
A ako ces da ti neko sam pravi template, da ti kodira sve, da kodira site iznova, nidcega, ehhhhh..... to ce te skupo kostati.
Ako prodjes ispod 200KM, javi mi pa da se i ja obratim tom liku. Naravno, podrazumijeva se da ti odradi profesionalno.
@Jasno
jbg. Proslu temu sam samo obriso i nisam gledo postove, vidio da je dupla pa reko da obrisem. Ne mogu sada dati aplauz.