Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

dota question

237 pregleda · 25 odgovora · otvorena 14.04.2009. u 21:54

pozzz svima.......ev poceo ja da igram dote ima jedno 2 sedmice al jos uvijek nisam skontao sve cake....npr ono koji su ajbolji recepti za nekog heroja...itd itd...eh sad...trebaju mi 2 heroja koja su lagana za igrat(1 iz nightelf i 1 iz undead).....dosad sam koristo RAZOR-a i on mi je nekako najbolji ali jos nisam isprobao oko 80 % heroja....koja bi mi vi 2 preporucili....

i jos nesto.......imaju li neke sifre za dotu....npr za golde...da se malo stelnem pravit ove recepte protiv botova.....

edit: a sta znaci ono na receptu ORB EFFECT DO NOT STACK
Ma sve u svemu nigdje veze , uzmes junaka i bacas carolije...

Post dobio aplauz od BXM

Ovaj jaran moj kad je ucio,tj htjeo naucit ja njemu isprintao 2 guida za anti-magea nekoliko stranica o last hitu,denay i to.
Normalno ispritno mu one osnove dote i o orbovima.
Onda mu sve to pokazao i dao mu da uci :D
Naucio za 7 dana igrat sa Anti-Mageom Drow Rangerom i jos snekim nesjecam se.Bas dobro last hito sa mageom sa traxom slabije al bilo je i toga :D

Sad igra dobro,jos nezna sa svim herojima al zna sa 80% heroja odigrat ono medium skill.

Ja sam iscitao ovaj forum na dotaportal.com pa i ti vidi ima dosta korisnih stvari i guidova za heroje.

uzmi obliziona on ima najbolji mac i stit i na 7 lvlu ubija
samo igraj, prvi mjesec neces znati hodat, govorit ce ti leave noob etc. al samo igraj i sve ces sam skontat. samo igraj :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.