fUnc je napisao/la:
Jaoooooo retardosa, vjerojatno tvoj kompjuter ni ne može podržavat Vistu, nemoj mi molim te ništa pričat, ti ni ne znaš šta je ESL, odigro si 2 meča i nešto mi tu pametuješ za aequitas, ne znaš ništa o tome. Pa instaliraj si Vistu, pa pokreni aeq i igraj cs, i svaki put će ti aeq bit isti,ali drukčiji podatci u njemu. Meni je čast što mi vi govorite da imam cheat i ti i ovi tvoji iz klana. Što igram bolje od vas pa idemo ga malo optuživat da ima cheat, jeli? Boli mene ku****a šta ti misliš el ja imam el neam, boli te ku**c za moj aeq nesposobni debeljko usrani. Šta mi imaš pametovat ne znaš se ni obrisat poslje hamburgera. Pa daj malo promučkaj glavom i lupi se lopatom o nju.
Ova djeca little,vLex i kompanija rade o meni movie, na non steamu dignu server, pale cheat, stave nick KoRn, i govore okolo kako sam ja cheater, HAHAHAHAHAH ! Pa ajde uozbiljite se i pomirite da igram kako igram. Misliš da je meni fora igrat već 8 godina sa cheatom? Misliš da sam ja sretan dok te izbušim sa inferna na nuke? Što te pogodim u glavu slučajno? Idete mi svi lagano nakurac više.
ŠTA je**š Ryu, šta ti je ona napravila, zna duplo više o ESL-u nego ti i AlienzZ zaedno, DANI ( malak ) Admin je u EUROPI, i kaže vam lijepo da je to Vista Bug sa aeqom,a ti opet po svome. Nemoj me je**t ni ti niti ovi tvoji bak1r i ekipa.
Jesam li igdje naveo da si citer ??? NISAM, samo sam ukazao na bugove na aequitasu.... Ti naravno kao nedorastao djecak odma nesta vrijedjas jer to mozes preko tastature, al nvm.
Sta sam to Ryi rekao ???? samo sam joj objasnio aequitas, a vi sto mislite da znate esl mene uopste ne zanima, ja sam se od pocetka bazirao na LAN igranje, a ne kao vi ONLINE, vi vjerovatno nemate mogucnosti LAN-a svakodnevno da igrate pa igrate online, zasta nekazem da je lose, al naravno vi ste high od kuce svi, i navikli ste na jednu masinu, odete 1 u godini na neki LAN event i izgubite.