Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pogodi igru!

5.474 pregleda · 164 odgovora · otvorena 12.04.2009. u 12:23

Nakon sto su maloumnici upropastili jokerovu temu, u dogovoru sa clanom administracije postavljam novu, sa updejtovanim pravilima igre, i svako ko bude krsio pravila snosice posljedice (dakle, admini ce obratiti posebnu paznju na temu)..

Evo ja cu postaviti prvi zadatak, onaj ko ga najprije rijesi postavlja iduci zadatak u obliku slike (dozvoljene su sve gaming platforme,pc,ps,xbox etc.)..

Dalje, dozvoljen je samo jedan zadatak istodobno,i dok ne bude pogodjen svako ko postavi iduci ce biti sankcionisan..

Odgovor se smatra tacnim tek kada kazete puno ime igre..

Ne stavljajte direktan link slike, jer onda bas i nije tesko pogoditi o kojoj se igri radi, nego sliku/screenshot skinite na komp pa onda uplodujte na tinypic.com (moja preporuka), i nemojte da slika bude veca od 640x480.

Pravila ce po potrebi biti editovana, a evo sada prvi lagan zadatak od mene.. uzivajte..

EDIT: da shulz, postavljaj iducu.
Evo nešto još starije....

brachika je napisao/la:
Evo nešto još starije....

nisam siguran, ali mislim da je Arena?
BennyBlanco je napisao/la:
nisam siguran, ali mislim da je Arena?
Da, to je TES 1: Arena... Next, please.... :D

Loma ovo, loma ono,

nalazi se u TOP 10 Najkrvavijih igara svih vremena,

da vas vidim :)
Serious_NERD je napisao/la:
Vivisector: Beast Within
tacno, ajmo dalje! :)

Nema onog lika, pa evo sljedeća

EDIT: Jeste to je Bruce Lee igra ;)
Hahahaha, ovo je naravno Dragon: The Bruce Lee Story. Hvala druže, vratio si me u mlađe dane, neću ti ovo zaboraviti!

A evo jedna koju ste morali odigrati (ako niste, onda niste ništa ni igrali).

Evo koji hint. Igra je third-person shooter a ponekad se zalomi i pomalo RTS-a. Na početku igre tj. s.p. campaign-a, na raspoaganju vam je po jedan lik iz tri rase.

Usput, ne razumijem zašto lik ispod mene čini naš kviz nepreglednim. Mislim da većina najčešćih učesnika dijeli moje mišljenje da se ovaj post ispod obriše. 'Aj', uzdravlje, i šta ste stali???

Još koji hint? Evo, odmah da kažem da igra nema veze sa Star Wars serijalom (bilo kojim). Znači, dobar broj igara otpada ;^) Ja sam igru igrao na PC-u, ali znam da je izdata i za PS2. Jedna od rasa su i Sea Reapers!

Eto, c0, igra je Giants: Citizen Kabuto, 'vala 'urcu!

I, tako mi Tita, ne moraš biti glup da činiš temu nepreglednom, samo neobziran.
c0 je napisao/la:
ah fuck.. it's nox?

btw. gui je bio izrezan.. :*, ustvari nedostaje na ovom screenshotu koji si ti postavio.. ide sljedeca 

evo jos jedan screenshot:

@quiTTT: nije nijedna od tih!
@UrQuan: nije csi, ni nancy drew
@Alija: nije Sherlock Holmes,a pogotovo ne X-files

hints: igra izasla 2004.godine, objavio je Vivendi Universal Games..hmm..igra je nastala po mega popularnoj TV seriji..

UrQuan: VRLO,VRLO blizu..jeste zakon i red, samo to napisi na engleskom, i dodaj puni naziv igre 

Bravo UrQuan, postavljaj iducu
ova druga je monk
daj koji hint ba ?
ajte ljudi nemojte da nas pobjedi :P

ovo me cudoviste podsjeca na onog velikog klipana iz star warsa..
Jel' igra Giants?

a ovaj RICHAAMAN nije nimalo glup..
DruGaBrieL je napisao/la:
Hahahaha, ovo je naravno Dragon: The Bruce Lee Story. Hvala druže, vratio si me u mlađe dane, neću ti ovo zaboraviti!

A evo jedna koju ste morali odigrati (ako niste, onda niste ništa ni igrali).

Evo koji hint. Igra je third-person shooter a ponekad se zalomi i pomalo RTS-a. Na početku igre tj. s.p. campaign-a, na raspoaganju vam je po jedan lik iz tri rase.

Usput, ne razumijem zašto lik ispod mene čini naš kviz nepreglednim. Mislim da većina najčešćih učesnika dijeli moje mišljenje da se ovaj post ispod obriše. 'Aj', uzdravlje, i šta ste stali???

Još koji hint? Evo, odmah da kažem da igra nema veze sa Star Wars serijalom (bilo kojim). Znači, dobar broj igara otpada ;^) Ja sam igru igrao na PC-u, ali znam da je izdata i za PS2. Jedna od rasa su i Sea Reapers!

Eto, c0, igra je Giants: Citizen Kabuto, 'vala 'urcu!

I, tako mi Tita, ne moraš biti glup da činiš temu nepreglednom, samo neobziran.
GIANTS CITIZEN KABUTO

mislim da drugabrielu nece trebati puno da ovo pogodi, ako voli deep purple naravno :)

heheh..tacno :D
Soldier of Fortune (kec), naravno.

Evo još jedan RPG o kojem se dosta pričalo. Ne sada da se prašina dizala, ali uvijek je bio tu negdje.

Tak' je Biggie, Icewind Dale.

Igru preporučujem svima koji nisu igrali, a 'kanite se pussy RPG-ova. Dvica je još i bolja.
Pusa, igra je Icewind Dale :D
Hajde, Tita ti, daj reci nešto. Samo da nije neka moby igra, ha? Nešto me na one likove iz Lego kockica ovi čovječuljci podsjećaju.
c0 je napisao/la:
Jel' igra Giants?

a ovaj RICHAAMAN nije nimalo glup..
:@
nisam citao ranije postove

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.