Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pogodi igru!

5.474 pregleda · 164 odgovora · otvorena 12.04.2009. u 12:23

Nakon sto su maloumnici upropastili jokerovu temu, u dogovoru sa clanom administracije postavljam novu, sa updejtovanim pravilima igre, i svako ko bude krsio pravila snosice posljedice (dakle, admini ce obratiti posebnu paznju na temu)..

Evo ja cu postaviti prvi zadatak, onaj ko ga najprije rijesi postavlja iduci zadatak u obliku slike (dozvoljene su sve gaming platforme,pc,ps,xbox etc.)..

Dalje, dozvoljen je samo jedan zadatak istodobno,i dok ne bude pogodjen svako ko postavi iduci ce biti sankcionisan..

Odgovor se smatra tacnim tek kada kazete puno ime igre..

Ne stavljajte direktan link slike, jer onda bas i nije tesko pogoditi o kojoj se igri radi, nego sliku/screenshot skinite na komp pa onda uplodujte na tinypic.com (moja preporuka), i nemojte da slika bude veca od 640x480.

Pravila ce po potrebi biti editovana, a evo sada prvi lagan zadatak od mene.. uzivajte..

EDIT: da shulz, postavljaj iducu.
Fallout 3 ?

EDIT :

EDIT :

Tacno RIP|c0, igra je The Thing
the thing ! Igra napravljena po filmu.. visio sam na njoj :D

evo novi zadatak!

collaB pogodio si, postavljaj iducu..
Ripico je li to mozda Real War

OK..evo moja

Biggie jeste, ajde postavljaj sljedecu.
Da nije Total Annihilation, da jeste Total Annihilation :D
Samo sekunda...;)

Kažu sve nekakvi RTS-ovi i RPG-ovi, evo jedna lagana...

EDIT: RIPIc0 Nije Max Payne nego Age of Empires XDXD, šalim se to je max payne
max payne :D edit: hahahhhahah n1 :D eo i ja cu jednu laganu..

ocekujem tacan odgovor u roku 30 sec..

Da, Daleko Plakanje 1.. pucaj biggie, prvi si.
Far Cry?
hahahahaha Daleko Plakanje
BTW. Evo jedna pokretna i lagana:

Hajde da vas vidim iz kojeg je filma slika

Da, igra je Crysis ;) JokeRrrrr pucaj

Crysis ?

Iduća..

Nisu small soliders , gotic ...

Nastavak jedne od igara iz prethodne "pogodi igru" ( nie zanimljivo kad se hintovi daju )...

Biggie ti najbolje spisak cjeli stavi.... i obavezno je reci koji je nastavak...

Heretic 2 , ajde Ripico dalje...
Gothic ili Heretic mješam te dvije igre može iti i Arx Fatalis !
Onda je 100% Gothic :/
EDIT: kontam nije onaj brkati glavni lik, pa ne može biti Gothic, znači da je Heretic, bravo RIPICO
Biggie je napisao/la:
Gothic ili Heretic mješam te dvije igre može iti i Arx Fatalis ! :d
Onda je 100% Gothic :/
EDIT: kontam nije onaj brkati glavni lik, pa ne može biti Gothic, znači da je Heretic, bravo RIPICO
tacnije heretic 2 :D

evo nova:

edit: yup, pucaj dalje :D

joker pucaj novi post, nemoj editovati, inace ova 3,4 ispod imaju prednost ispred nas ostalih, mogu editovati postove :D
Warcraft 2!

Nova:

Koga treba banovovati?

btw. pogadjamo jokerovu sliku, ovo ostalo zanemarite, dok ne dodje neko ko moze obrisati..

ne odustajte ba, sad ce valjda neko od admina doci i ocistiti temu fino..pa tek postaje zabavno.. A ovaj joker vazda nesto iz naftalina izvuce :D

hahaha, al' ja namjerno stavim nesto lakse, sad si otjerao sa ovom slikom barem 5 likova..kad dodjemo do 5,6 stranica.. e onda cemo se znojiti :D

daj nam proizvodjaca?? :D
Evo ponovno slika koja se pogadja , da nedodje do zabune:

Pa normala moj Ripico , necu cs stavit ko ti , ovako je simpaticnije , muci se malo ...

Hint : RPG , 3 klase za birat ( wizard , ranger , warior ) , vi kao zivite u realnom svijetu i nesretnim slucajem upadnete u ovaj kao svijet bajke , čarobnjaka , zmajeva , bla bla bla... nedam vam vise...

Nista nije izrezano... ovakva je igra...

Westwood studio

Hecubah je glavni boss kojoj moras otet stap zvan ........... ( ime igre )

Nox for Gods sake!
Daj neki hint, ovako niko neće igricu pogoditi . upravo si opisao 98% svih RPG-ova
Sačekaj odoh deda pitati koja je igra
ah fuck.. it's nox?

btw. gui je bio izrezan.. :*, ustvari nedostaje na ovom screenshotu koji si ti postavio.. ide sljedeca :D

evo jos jedan screenshot:

@quiTTT: nije nijedna od tih!
@UrQuan: nije csi, ni nancy drew
@Alija: nije Sherlock Holmes,a pogotovo ne X-files

hints: igra izasla 2004.godine, objavio je Vivendi Universal Games..hmm..igra je nastala po mega popularnoj TV seriji..

UrQuan: VRLO,VRLO blizu..jeste zakon i red, samo to napisi na engleskom, i dodaj puni naziv igre :D

Bravo UrQuan, postavljaj iducu
Art of Murder,Overlocked,CSI to su sve igre sto znam na ovaj fazon :D

LAW & ORDER
Nije tesko:

Obrnuto, ali necu cjepidlaciti, pucaj!
Drakensang: The Dark Eye

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.