Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LF dotA clan

183 pregleda · 8 odgovora · otvorena 09.04.2009. u 04:31

Evo nisam zelio da postam na nekim drugim forumima kako sam u potrazi za klanom , pa bi zelio da provjerim da li trenutno ovdje na forumu ima klan koji regrutuje igrace ( mislim na BiH klanove ) , nadam se da lvl na gareni nece biti neki prbl jer ne vjerujem a i sumnjam da lvl ista vise znaci toliko koliko sam igrac posjeduje skill :D
E sad zamolio bi bez spama i gluposti , znaci zelim da sutam cw sa nasom rajom , malo zabave a i nekad hardcore...
Jos jednom molit cu bez ikakvih glupih komentara ...
Sto se tice mog skilla , u to se mogu svi uvjeriti oni koju budu igrali s mnom , a inace igram sve carry/ganker/support etc ...
Eto to bi bilo od mene zasad ... :D
Ja sam pokuso napravit taj klan,a mozda ga mogu i ozivit,nismo bash oni noob,al eto nako smo. Ja i jos jedan sigurno igramo,ima josh jedan al on je malo noobzy.
Btw nick na gareni mi je immortal{SoA} i ja cu najverovatnije igrat gank il support,moj drug immortal{gg} ce da igra carry,a za ovog treceg nzm,al opet nevjerujem da cu pocet sa cw-ovima (ako nadjem igrace)do raspusta.Eto mozda nadjem u medju vremenu josh jednog,s tobom nas je 4
@EDIT
NIsam napravio klan na gareni,nisam lvl 25,ali klan na gareni je samo formalnost mozemo mi i bez toga igrat
btw jos par pravila da nabrojim
1.Nema psovanja drugim igracima i tako to,nitit da psujes Boga,Bibliju,Kur'an itd. jednog smo izbacili zbog ovoga
2.Nemoj da flejmas,btw ako svi flejmamo flejmaj i ti :D
3. Klan je eto nako da se okusamo u ovim vodama,ako bude islo (a znam da nece :P) nek ide,ako ne bude uvijek ima drugi klan)

I jos nesto do danas cu ja nac onog 5. ,imam ja jednog kandidata za gakera
i nisam reko josh ime klana trebano da razmotirmo dal da stavimo NeedLimit il Immortals

Post dobio aplauz od VioleN

e cuj,,ti igras preko garene ,a ja i moj 1 frend bi smo zeljeli uci u taj klan ,on je lvl 17 ,,igra dotu 5 godina ,i definitivno je pr0 ,,moze sve dobro odigrati,,ja igram dotu ,nez znam tacno koliko ,,ali ,nisam noob ,,pa ako ,si zainteresovan za nas 2 ,da ti dam nickove ,,
evo ovako.. i ja sam zainteresovan za taj klan... igram dote vec oko 3 god nisam neshto cw-ova igrao pretjerano puno .... ali nisam ni noob sada ... tako da ako bude shta mozhete da rachunate na mene
mogo bih i ja xD nisam noob, nisam nikad cw igro, et toliko xD ako me zelite testirati pm xD
Ok vidim mnogi se javljaju pa cu morat vas testirat,
za sad 2 sigurno igraju
immortal{SoA} to jest ja
immortal{gg} moj drug
trebat ce mi oko 1 sedmica dda vas sve testiram
I ja bi se rado prijavio za klan, ali nazalost sam zbog posla jako ogranicen sa vremenom.
Jbg. Ne mogu ucestvovati ako sam na poslu.
Ljudi clan je samo 4 fun,znaci ne ocekujete ono bash,trebat ce nam vremena da se ustelimo,al valjda ce nesh bit,da preko raspusta
@EDIT
shorty plozio bit ce ok
sad josh samo ostale da vas testiram
i josh ime klana je Immortals

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.