Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LF Clan

126 pregleda · 2 odgovora · otvorena 14.02.2009. u 19:46

Pozdrav svima

Kao sto i sama tema kaze, trazim klan jer zelim da iskusim i taj nivo igre. Dotu igram vec dugo i mogu reci da nisam los :)
Ne zelim da trazim po nekim drugim forumima pa da me prime (ako bi uopste) u neki klan koji nije iz nase drzave.
Oduvijek sam igrao pub te samim tim nemam iskustva u competetive play...Spreman sam da ucim kao i da prihvatim ulogu koju dobijem bila to carry, support etc...

Sto se tice vremena, njega imam uvijek samo da nisu neki kasni sati u pitanju ( od 02 -10) jer tad spavam inace... Sve informacije ili sta vec treba recite pa cu edit post.

Ja sebi trenutno sastavljam ekipu pa ako si zainteresovan mozhemo odigrati nekoliko probnih game-ova da vidim kakav si jer bi mi dobro dosao neko ko je spreman igrati i assista (ti su rijetki =P). Prema tome ako igrash na gareni dodaj me u friends ili me nekad pmaj nick mi je Nu_RaH.
Igram dotu vec Bog zna koliko... od rane reign of chaos verzije i najranijih tft verzija (dok je rikimaru imao chaos ward XD) igrao sam po lokalnim internet centrima, po bnetu pa cak i na dota-league ali bez znacajnijeg uspjeha. Dakle ako si zainteresovan javi mi se na gareni ili msn-u
msn: [email uklonjen]
Ovo vrijedi i za ostale dota talente koje josh niko nije prepoznao =P
javi se na gareni nekad , nick SKULL1 , ili nekad dodji s emirom cwat , da vidim kako igras ako nije problem -.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.