Evo planirao sam da skinem Silkroad al gledao sam malo po youtubu i u Cabalu, i obje mi se igre pravo svidjaju al ne znam koju cu pocet... dakle ako mi neko moze detaljnije objasnit o Silkroadu ili o Cablu, ono ko npr. za wow, levelujes, ides u instance, skupljas iteme, boris se u arenama, dueliras se, etc... nije problem skinut obje igre al nemam vremena da ih obje igram, dakle samo nek mi neko ako nije problem objasni vise o tim igrama... Spameri spamajte (L)... Hvala unaprijed! (K)
Diskusija
SRO ili Cabal?
235 pregleda · 24 odgovora · otvorena 08.04.2009. u 22:34
BRATE CABAL zabavnija je xD
cabal, u SRO trebaš puno hodati do questa osim ako nemaš peta, a i brzo dosadi, cabal
Sro je meni bolji 100 x cabal sam ness gledo po youtube al mi se nije svijeo u sro iams gomilu questova imas sminka skills evo ja igram na serveru neptune poceo izabro wizza jedino sto ne valja u sro je farmanje no to ti je lagano u wizza onaj meni je bolji sro
BUYAKA je napisao/la:
CABAL , "levelujes, ides u instance, skupljas iteme, boris se u arenama, dueliras se" skoro sve isto samo sto ovdje umjesto peta imas Board or Bike , onda drugacije razvijas skill od wow-a , ima jos toga ... po meni CABAL je bolji !
ako mene pitas , sro je bolji jer sam oboje igro
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.