Eh samo da kazem kako je gamers los sajt to u bogu nema koliku mrznju osjecam prema ovom sajtu to u bogu nema, kad samo skontam sta jednom spameru samo znaci posto obicni post. I kolko mu je drago kad dodje kuci i vidi notifikaciju. Samo da kazem da sam ja ovde nepoznat ku**c i da imam 20 profila i da cu redovno biti pristrasan unistavanju ovog sajta dok se ne dese promjene i dok kiluminati ne dobije moderatora i jos par momaka al to necu reci UNISTICU GAMERS WAHAHHAHAH
BTW KAKO MI JE DOSADNO PA MI NA UM PADE PA MOGO BI JOS JEDAN BAN UDARIT BAKENZI WAHAHHA
JO JESAM NAPACEN ZNAM I IDIOT SAM AL DOK VI SAD OVO CITATE 7 M LJUDI KARA BWATE xx xD Ljubim vas :$
BTW KAKO MI JE DOSADNO PA MI NA UM PADE PA MOGO BI JOS JEDAN BAN UDARIT BAKENZI WAHAHHA
JO JESAM NAPACEN ZNAM I IDIOT SAM AL DOK VI SAD OVO CITATE 7 M LJUDI KARA BWATE xx xD Ljubim vas :$

Haj brate tjesi se : Bolje ispast GLUP! Nego iz tramvaja xD
pristupacna tvojoj velicini mozga

,dodji sebi kad nemas kome kontas ?. Idi odma al odma uzmi najveci tupi predmet u kuci i udari se snjim brzo al brzo da te ja ne udaram !
.Skini ovi pjesmu preslasaj smiri se : Vanja Zelenski & Goga Sekulic - Sve Ti Dao CUS !