Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ESL novi BiH tur

353 pregleda · 37 odgovora · otvorena 07.04.2009. u 20:14

Nakon sto je zavrsen onaj BiH tur (samo za BiH ucesnike) na vrijeme je dosao i neki novi kup. Uglavnom interesuje me sta se vama igra (ne pisite nebuloze tipa tetris) od igara koje podrzava ESL (skoro sve dakle). Uglavnom interesuje me da li zelite CS (ali ne 5on5 vec nesto drugo), COD, DotA, war3, carom3d, PES, il nesto deseto. Ko ne misli ni ucestvovat, ne mora ni davat svoje misljenje nit cu ga uzimat u obzir jer samo ovdje dobiva post vise. Uglavnom za sta vas se najvise izjasni, bit ce pokrenut kup za par dana.

Ty.
NBA 09 ili CS 3 on 3

EDIT: Et i ja sam stavio 3 on 3 jer kad gledas brate bolje je nego 2
unLz je napisao/la:
NBA 09 ili CS 3 on 3

EDIT: Et i ja sam stavio 3 on 3 jer kad gledas brate bolje je nego 2
I da, uzmite u obzir da ako zelite PES, FIFA, NBA itd. morate imati originalni cd.
CoD2.
100 % učestvujem ja i moja ekipa
edit : Ako nemože CoD,onda CS 4 on 4,ili 3v3.
- cod nemoze jer je u tijeku vec jedan
cs moze 2on2 3on3 :$
cs 5on5
PES 2009...mada sumnjam da iko osim mene ovdje igra online i da ima original.:*
a sto ne moze 5on5? kad bi objavio na kgb forumu i jos po nekim forumima gdje je aktivan dobar kanter zasto ne bi bilo ekipa, prvo kad bi se prijavile ekipe kao sto su kka,ttk,iq,oldies sigurno bi se prijavile ekipe istog ranga iz srbije i hrvatske, ne mora ovo biti samo bih, zar ne?
Kostaman je napisao/la:
a sto ne moze 5on5? kad bi objavio na kgb forumu i jos po nekim forumima gdje je aktivan dobar kanter zasto ne bi bilo ekipa, prvo kad bi se prijavile ekipe kao sto su kka,ttk,iq,oldies sigurno bi se prijavile ekipe istog ranga iz srbije i hrvatske, ne mora ovo biti samo bih, zar ne?
sad mora.

I vec je bio cs 5on5, sad cu nesto drugo !
Kostaman je napisao/la:
sad smo mi kao opasni ....

rece medo i poveca postcount za 1 :)
Kostaman je napisao/la:
mora bih i hrvatska
srbi ne mogu XD
Naravno mi zelimo CS ko i uvijek :D ima dosta ekipa iz BiH a i iz Cro

samo sledeci put vidio sam neo i rev su ze zalili vs kornove ekipe jer je valjda neregularno igro metch, da se to malo bolje pogleda na sledecem turniru! ;)
moze nba 09 i cs 3on3 , sudjelovacu u turniru ako stignem kuci do pocetka ;)
sudjelovo sam na proslom al smo prvi cw izgubili :P
Po meni cs 5on5, sve ekipa sa balkana
cs 4on4

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.