Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kemal

384 pregleda · 46 odgovora · otvorena 06.04.2009. u 21:56

Dali je Kemal (fatal) najveci lopov u BiH ? pokrade nam pare sa g.ba pokrade pare od premiuma ? :*:*

1.DA
2.NE

Radoncic FTW^^
ovo se neko registrovo koga podrazej (kemu)tako da ne odgovarajte .Momak se tek registrovo a tek zna ma lol
NE
S3phirotH je napisao/la:
NE
hos sapun

Plus imas da biras kabas il neki ljevi :r:@
unLz je napisao/la:
ovo se neko registrovo koga podrazej (kemu)tako da ne odgovarajte .Momak se tek registrovo a tek zna ma lol
kako si ti glup !
Pokrade pare od premiuma? Jel te on tjera da kupujes? Sam svojom voljom kupujes prmiume, i on te prare uzima jer od toga oni na ovome sajtu zaradjuju. Molim te da ne pricas gluposti i ne otvaras temu bezveze
- Cuj Radoncic, Brankovic FT W hahahahhaa
how_high je napisao/la:
hos sapun

NE
xXxAdOo je napisao/la:
Pokrade pare od premiuma? Jel te on tjera da kupujes? Sam svojom voljom kupujes prmiume, i on te prare uzima jer od toga oni na ovome sajtu zaradjuju. Molim te da ne pricas gluposti i ne otvaras temu bezveze
ma tjera me da KUPIM nemogu spavat zove me na kucni KUPI premium i haj ja kupim i lego spavat kontam kupio sam premium nece me vise maltletirat KAD OPET ZOVE i ja ga pitam jel te stid KAZE NIJE ME STID idi kupi PREMIUM da sutra imam za produzene
Da nije keme nebi bilo gamersa !

how_high je napisao/la:
hos sapun

Uvalim ti glavaš!
Neče ovo na dobro izaći. BTW mogo si anketu postaviti
Kemo do toKIJA
Ajme ahahahhahaha

Teme ahahahahhahaah nevjerujem ahahahahahha
Kako vam padne na pamet postavljati ovakve teme????

LOLOLOLOLOLOLOLOL
Fkt ste bolesni bolan sto otvarate ovakve teme ? :@
Ja nisam ovisnik odma da se razumijemo, ovdje dodjem par puta dnevno da vidim imali sta i tako to..

ali brate, lik vam je napravio portal za pozelit ? koja jos drzava ima ovako nesto ? daj mi od srbije da vidim gamerse ? crne gore ? kako ste nezahvalni, koji ce ti k onda premium ako ti smatras to tako ? fkt si opicen... :@
Dali si ti jedan od najveci debila u BiH ?
how_high je napisao/la:
ma tjera me da KUPIM nemogu spavat zove me na kucni KUPI premium i haj ja kupim i lego spavat kontam kupio sam premium nece me vise maltletirat KAD OPET ZOVE i ja ga pitam jel te stid KAZE NIJE ME STID idi kupi PREMIUM da sutra imam za produzene
Istina, mene zove kaze, kupi premium valja sutra curi kupit onu jeftinu kaficu, sav sam kokuzan, jedino me gamers odrzava na zivotu! XD

EDIT: Ah, izvinjavam se, decku! XD
Pa popustite lika na miru da zivi j**o vas *** dosadni vise.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.