Evo ovako....mjesto radnje Logosoft public server negdje oko 01.30 jutros
mapa Inferno.....terori slabija ekipa gube sa 14:0 ( dobijau dvije runde kad sNake predje u nas
)
u CT-ovima sNake (do 14 runde),CAGE (barem mislim da je bio on),bode,G.Boot i josh par boljih igracha
koji se sad dok ovo pishem nemogu sjetiti.....
Ja sam skoro cijelo vrijeme rushao kroz sredinu jer sam primjetio a su tu tanki i onda kod rezultata 14:2
prilikom jednog takvog rusha heklerom u kojem sam ubio bode-a (skoro u njegovoj bazi) nakon dvadesetak
sekundi "banned permanently"....
Od admina na serveru tu je bio bode(pretpostavljam da me on banovao) i topA (sNake).....
Stvano me zanima ZASHTO jer psovao nisam(neznam ide li za to ban)kampovao nisam(to definitivno)cheat nisam
nikad upalio niti sam kad bio problematichan na serveru...to mogu potvditi i drugi stariji admini prvenstveno
sa Teola(Bozo i G.Boot) jer sam tamo pocheo igrati a vjerujem i ostali.....
Namjerno temu nisam stavio na LOL-ov forum jer sam htio da ovo vide svi jer se dugo povlachi pitanje
admina na sereverima,tu prvenstveno mislim na EPN,ali evo sada vidim i na Logosoftu nije sve kako treba....
Zanima me i komentar igracha koji su bili sinoc u to doba na serveru....
HVALA!
mapa Inferno.....terori slabija ekipa gube sa 14:0 ( dobijau dvije runde kad sNake predje u nas
)u CT-ovima sNake (do 14 runde),CAGE (barem mislim da je bio on),bode,G.Boot i josh par boljih igracha
koji se sad dok ovo pishem nemogu sjetiti.....
Ja sam skoro cijelo vrijeme rushao kroz sredinu jer sam primjetio a su tu tanki i onda kod rezultata 14:2
prilikom jednog takvog rusha heklerom u kojem sam ubio bode-a (skoro u njegovoj bazi) nakon dvadesetak
sekundi "banned permanently"....
Od admina na serveru tu je bio bode(pretpostavljam da me on banovao) i topA (sNake).....
Stvano me zanima ZASHTO jer psovao nisam(neznam ide li za to ban)kampovao nisam(to definitivno)cheat nisam
nikad upalio niti sam kad bio problematichan na serveru...to mogu potvditi i drugi stariji admini prvenstveno
sa Teola(Bozo i G.Boot) jer sam tamo pocheo igrati a vjerujem i ostali.....
Namjerno temu nisam stavio na LOL-ov forum jer sam htio da ovo vide svi jer se dugo povlachi pitanje
admina na sereverima,tu prvenstveno mislim na EPN,ali evo sada vidim i na Logosoftu nije sve kako treba....
Zanima me i komentar igracha koji su bili sinoc u to doba na serveru....
HVALA!

) i vjerovatno bi bio vulgaran mada to ne volim....
.

mada ja igram na iskljucivo 4 svabska servera!