Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

xxxado ima dovoljno znanja za moda ?

400 pregleda · 37 odgovora · otvorena 03.04.2009. u 21:00

Evo dragi gameri xxxado je dobio moderatora.
Djecak ima 14 godina, kupio je moderatora, kupio head admina na killnetu kupio 25-30 premiuma, kupio fatala :D

Josh malo pa ce i admina kupit :P

da li je zaslužio moderatora pored nas koji smo ovdje 5 godina, josh od dana kad je bio stari dobri cs-bih i kad se igrao 1.5.
E sad me zanima šta vi mislite o tome.
Da li je zaslužio:
Da
Ne

napomena:

U slučaju da neko obruše temu ponovo ču je postati

meni ne smeta, da ima 7 godina cini mi se fin, kakav bude to odlucuje da li ce mu mod ostati ili ne tako je Kemo davno rekao.
smjesno

ako ti treba mozak da budes na ovakvom RIP sajtu admin onda stvarno nez sta da ti kazem
pa sta lik je dobio mod i sta sad. da nebi mozda i ti??
To nije zasluzeno.To je kupljeno.
133t je napisao/la:
kakav je onda ovo forum kad se sve kupuje

zar je osnovan da se na njemu ostvaruje profit....
hahhaha lol -.- za ovaj se site dobije mozda sad po 20 hiljada ali nece dugo xxado ko riddle ne brini ne sikiraj se
Bolje da je malisha moderator nego neki stari gamer sto ima medalju preko 5G sto udje 1 u sedmici na g.ba a ovako malisha 5h je tu :=

pokusajemo napraviti finu diskusiju , znaci bez nekih psovki , dovoljno je reci svoje misljenje.
VioleN je napisao/la:
Bola, kad ti i Seka Aleksic sa iqom manjim od broja cipele kaze "Sve na ovom svetu ima cenu ... ", dalje da ti ne govorim. Logicno, 99% ovozemaljskih stvari se moze kupit. A i ko vam je rekao da je dobio na pare mod-a?

@ deyn: J**o te 50KM, nemos ni jest za to.

@ tema: Tebi krivo sto nemas pare da kupis moda ?
da si citao post , vidio bi da sam rekao lupam ...
I ja, kao i vlex, koristim pronto
pa jerane ako si zeljan admina uvuci se nekom u supak za admina .....
a sto se toga tice j**o admina ja sam ovdje samo zbog raje i druzenja na ovom site , kao sto je i vecina raje sa ovog sajta a to sto ti je krivo sto je taj ado dobio admina skoci kroz prozor :o

VioleN je napisao/la:
Bola, kad ti i Seka Aleksic sa iqom manjim od broja cipele kaze "Sve na ovom svetu ima cenu ... ", dalje da ti ne govorim. Logicno, 99% ovozemaljskih stvari se moze kupit. A i ko vam je rekao da je dobio na pare mod-a?

@ deyn: J**o te 50KM, nemos ni jest za to.

@ tema: Tebi krivo sto nemas pare da kupis moda ?
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

"iqom manjim od broja cipele"

HAHAHAHAHAH
haha smijesna tema...
prvo) boli me briga ko je kupio sta dobio ...
drugo) ako vam se nesvidja napravi sebi free forum i trudi se da ga poboljsas dovedes raje i to i imaj admina najbolje rjesenje...
i napokon trece) ako je fkt kupio moda onda forum lici ni na sta ... i to moze da bude na njegovu sramotu i na toga ko mu ga je prodao...
nisu tvoje pare njegove su boli te qrac u sta on daje svoje pare ....

nek ima zna o serverima lik ...
a i nije kupio moda i nema 14 nego 15 godina xd

...

FAIL
FAIL
FAIL
Kratko i jasno... Boli me qrac! Ha ya, jest Kemi vazno sta ko misli o tome, bog zna kolko mu je ovaj idol dao para za ebenog moda... ne znam koji ce vam qrac mod, da samarate, pravite se vazni, mislite da ste isticete od ostalih, a sve sto si noviji mod sve te vise tretiraju kao glupana, nemas rispekta... :)
Nesto je lik uradio FataL-u zaboli te qrac za njega jel on moderator il nije,svi smo imali 13-14 god (koliko vec ima) , i dali bi guzice za moderatora jbt.
vLexinho je napisao/la:
I ja koristim pronto
ma je***h ti to ovaj napise da koristi pronto i dobije aplaus :S

@ dinoux ti ga neces dobiti

za temu jarane kupi i ti sebi sta hoces pa mozes i jednog Boga ako imash para...
kupi nam svjetsko prvenstvo onako usput..

edit: ja koristim mister muskolo

Post dobio aplauz od bak1r

Sta odmah dizete 10 tema o liku ?

Pa sta ako je dobio , pustite lika na miru.

Kupio , ne kupio pa sta?

Sta to vas boli q , ako je on moderator ?

ccc , cya

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.