Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

I want to be DJ : )

242 pregleda · 18 odgovora · otvorena 02.04.2009. u 22:03

Eh Ovako ...

Nesta mi se bude DJ : ) Imao sam program Virtual DJ nista posebno , ne svidja mi se nije bas za mene napravljeN : ) Ali imali po mogucnosti kakav drugi DJ Program ocu da pocnem raditi ono DJ ovo ono pa eto ako ko zna koji ima jos programa i da ono Efekati koji ako moze bio bi zahvalaN.

@ SPAMMERS DIE !
Traktor studio, Reason. Najjaca 2 programicica
Evo moj prjedlog obrati se nejmu:
http://www.gamers.ba/profil/xXplOsive/
slazem se sa raTom obrati se Xxplosive mozda ti on pomogne on se bavi sa dj programima ima vec neke mixeve poslusaj...:D
posto si amater ...prvo ti preporucujem da istaliras E-jay (www.e-jay.com) da malo skontas dali imas "sluha" jer je jednostavno u njemu "samplirati" muziku...poslije predji na Fruti Loops,pa tek onda na Reason !!!! GL 9-)
disk jockey

Dj traktor

kasnije obavezno mikseta
DSS DJ veoma jednostavan ...

Ali mi je najace odem negdje u klub vidim nekog schatro Dee Jay-a pa lik nema veze s vezom ... Neznam sta je ovo svi se lafo furaju DJ-evi neki ... Smijesno:r
LOOOOOOL, zelim i ja biti diplomirani ekonomista, pa ne ide? O.o Ako mislis miksati sa mishem, odmah odustani... Trebas prije svega imati sluha za muziku, a onda miksete ovo ono...
dj nije virtualac

traktor OWNAGE !
reason i ejay su za produkciju.

skini traktor 3.2, poprilichno je lagan za koristiti, a pruzha dosta mogucnosti.
imash i ableton live, ali za to ti je potreban midi kontroler.
FRUTTI..

Jedan od najjednostavnijih,a Timbaland je u njemu napravio Cry me A River
pocni sa nekim noob programima e jay pa onda kako ucis idi na jace dok ne dodjes do fl studia XD
Traktor pro studio 1.0 zadnja verzija koja je izasla najaca verzija i program nije previse tezak ...
15 maja je u sarajevo Dj Tiesto, bom ukradi mu opremu i et na konju si :D

tiest ftl , idemoo
adobe after effect

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.