Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Autorun problem

111 pregleda · 8 odgovora · otvorena 03.04.2009. u 22:46

Kako da vratim autorun na cd.Sad mi piše samo open...Nema autoplay i znate već kako to ide
Mjenjao sam cd ali nema ni na jednom, tj.nije uredu nesto sa kompjuterom.:S:S
Desni klik na cd device, properties, autorun!

Post dobio aplauz od vLexinho

Udjes u my computer, izaberes drive koji hoces, desni klik > properties > AutoPlay i na kraju cekiras prompt me...

Apply, ok

Post dobio aplauz od vLexinho

nigel92 je napisao/la:
Udjes u my computer, izaberes drive koji hoces, desni klik > properties > AutoPlay i na kraju cekiras prompt me...

Apply, ok
Probao sam, nisam baš toliki levat....
BENiO je napisao/la:
- Hoces prestat vise sa tim temama, svaki drugi dan otvoris po temu, koristi google
- @bmx aj sto si premalo tu, vec ti je iq premalen http://www.gamers.ba/forum/9/62199/teme-pravila/
kad postoji google sto je onda napravljen g.ba ?:S

@on topic: ako ti nije pomoglo sto su ti momci rekli, obori system ako ti je tolika frka :|
spY ti je vec odgovorio (da ne objasnjavam) ali ako nesto ne razumes slobodno pitaj

@BXM, ma neka pita covek... bolje i ove teme moze se nesto nauciti iz njih nego neke teme tipa

xxxxAdDoDoo platio moderatora
kako da oborim sistem
kako da dignem fps
HELP
PROBLEM

Peace
vLexinho je napisao/la:
spY ti je vec odgovorio (da ne objasnjavam) ali ako nesto ne razumes slobodno pitaj

@BXM, ma neka pita covek... bolje i ove teme moze se nesto nauciti iz njih nego neke teme tipa

xxxxAdDoDoo platio moderatora
kako da oborim sistem
kako da dignem fps
HELP
PROBLEM

Peace
Pitam ja njih i imaju pitanje ali ja nemam odgovora i bezpotrebno si im podjelio aplauze, jer sam ovo već probao...i jedan od razloga zašto sam postavio ovu temu je upravo taj...ovo je problem koji se mnogo puta ponavlja...
spY je napisao/la:
Desni klik na cd device, properties, autorun!
Evo sad sam našao na microsoftovoj stranici, autofix, repair šta nevalja, log off-log in i sve radi, eto za one koji neznaju,

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.