Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wYb.gaming (new cs klan :D)

321 pregled · 24 odgovora · otvorena 02.04.2009. u 18:29

Eo ovako ja sam novi na gamers.ba, pa ako sam pogrjesio sa ovom temom molim vas da se neljutite :D samo delete ;). Dakle radi se o cs steam klanu koji je osnovan 2009. Klan zasad ima 4 igraca i u potrazi je za novim igracem koji je dobar takticar i timski igrac. Podatke o klanu mozete naci na : http://wyb-gaming.tk/.

Ime klana : Watch Your Back
Tag : wYb.gaming#
Line up :
wYb.gaming#kydoo
wYb.gaming#SyNc
wYb.gaming#Audi A4
wYb.gaming#g_s

P.S.: Ako je netko zainteresiran za klan neka me add na steam : dannyd711 , i jos nesto ako ima netko ko bi mi mogao LOGO (ne sliku ili nesto drugo samo logo koji bi svi prepoznavali kao logo od wyb-a :D ) napraviti bio bih mu jako zahvalan :P pozz od mene i radujem se nasem daljnjem druzenju ;)

edit by neO: ukoliko se zelite dogovoriti za CW imate PM.

Lock.
Sretno vam,javi te za cw kad budete imali 5tog
Bilo bi pozeljnije detaljnije sta o klanu da si uz sve to postavio sa vecom paznjom na gramatiku ali moze i ovako.
GL sa clanom !
eo malo sam poboljsao gramatiku :D ... hvala svima ... kad nadjemo 5tog javim se svima ;) HF ^^
Sretno sa klanom, nemoj samo da bude jedan od onih sto traju 7 dana i nema vise

btw to gaming iza taga mi je nekako bezveze
prEy_ je napisao/la:
Sretno sa klanom, nemoj samo da bude jedan od onih sto traju 7 dana i nema vise :P

btw to gaming iza taga mi je nekako bezveze :D
bro reci kako nije bezveze pa da i to promjenimo ;)
Sretno vam... kad nadjete petog javite se da odigramo fw
oroz_of_wyb je napisao/la:
hvala svima... bas ste srca XD ... rizlo sto te nema na steam ?
Nemam vremena uopce igrat a i da ti pravo kazem da mi se niti neda. Nisam ga upalio ima vec jedno 2- 3tjedna. Isfuralo me to vise
RizlaaaaA je napisao/la:
Nemam vremena uopce igrat a i da ti pravo kazem da mi se niti neda.:) Nisam ga upalio ima vec jedno 2- 3tjedna. Isfuralo me to vise:D
ma vidim da te nema... i placem i kukam al nikad da te vidim XD
GL vam sa klanom kad imali 5tog pm me za mec ;)
GL sa klanom.

Javi se ako budete htijeli cw steam
Ajmo sad svi napisati GL sa clanom.:S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.