Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dj Tiesto @ Centar Skenderija

644 pregleda · 72 odgovora · otvorena 31.03.2009. u 22:45

Zvanicno je potvrdjen dolazak dja trance muzike u nas grad. Kao sto mozete vidjeti na njegovoj stranici http://www.tiesto.com/ - pod schedule , 15 maja dolazi u Centar Skedenerija. O kartama cemo jos biti obavjesteni.
http://www.tiesto.ba/

Nema veze sa gamingom , ali ipak nije mala stvar.

Za sve party freakove velika vijest.

Vidimo se tamo (H)
to se trazi.... e na to se mora otici isto tako cuo sam da dolazi i Carl Cox ludilo :D
obavezno se ide a ima jos informacija na www.housemahala.ba :D
Ovo se čekalo zadnjih 5 godina, moj omiljeni DJ
Ide se 1000000%
Mada je u Budimpešti Sensation in White 16-og, odlučio se doći u Sarajevo (iz nepoznatog razloga).
Nadam se da neće biti izrađivanja nikakvog, k'o što je bilo u Hrvatskoj u Vodicama (ako dobro pamtim) gdje je 3 put otkaziv'o prije nego što je došao.
@ ovaj što pametuje dole da neće doći, i da on sve zna o elektronskoj muzici nek se poklopi.
Ako piše na www.tiesto.com da će doći, onda mora doći (makar otkaz'o 100 puta)
op op, iako nisam neki fan ove muzike, volim poslusat par stvari od tiesta... skupit cu se sa ekipom i otic radi dobrog provoda
Omg mogu mislit kako ce se kopati za kartee ii kojaa ce se svotaa trebat izdvojit, nadam se da cu otic i nebi nijedne marke zalio : )
Tresem se tresem se, nmg da wjerujem, da je karta 200 km uzo bi dvije jednu za sigurnost XDDD

TIESTO
- Al ovo je najjace:" Tim ljudima će novac od ulaznica biti vraćen.
* Osobe pod utjecajem alkohola i droga
* Neprimjereno obučeni (trenerka, radna odjeća, itd...)"
Bio sam nacuo da ce dolaziti, vidio sam da raje pise i kontam furka ta stranica tiesto.ba... Ali ipak se mora vjerovati njegovoj sluzbenoj stranici... Hmmm... cudno mi jer je i tom novy tad nekad? O.o Cuo sam da trazi 50KM da bude karta i svoje pred-dj-eve.. Naravno da se ide, tj mora se ici, skupljam pare od danas... cya

EDIT: WTF o.O, ovo u dvorani mirza delibasic.. Sada mi vec zvuci smijesno, jer se prodaju karte za tribine.. Pa nece se raja zadavat po stolicama.. Jedino sto pise na njegovoj oficijelnoj stranici.. Cisto sumnjam...
Neki dan sam pricao sa Srletom (SrleOne) on i Ari tj. 'Prodavnica Zvuka' su zaduzeni za dovodzenje DJ-eva u ovu drzavu kaze da je bilo pregovora ali nista konkretno ... Ipak Tiesto nije zagrijan za BiH ... Isto sam pricao sa Wedranom i on je rekao da nema nista od toga ...
Stranica www.Tiesto.ba = Nigdje veze

Ima par dobrih hitova ...

Ilusion najbolja od njega i Just be jedna od boljih...

ostalo sranje sve...

otici cu samo radi provoda necu radi njega :D

hop cup :D

KM - Team...

WickY
BXM
naiL
coya
skore

LAV - Izmjena XD

whahah

(K)(L)
quiTTT je napisao/la:
Nebudite smijesni, Tiesto u Sarajevu hahahaha .
Imas na oficijalnoj stranici www.tiesto.com , posjeti , i procitaj fino temu. Nadamo se iz sveg srca da nece izradit :D

Jos kad bi Coxa doveli : $
Werta najjaci,ocel werta ic,ako ce on i ja cu

Post dobio aplauz od LavShinoda

quiTTT je napisao/la:
Nebudite smijesni, Tiesto u Sarajevu hahahaha .
debili tiesto na stranici objavio 15. maja da dolazi -.-, btw ari i srle nisu jedini za dovodjenje zaduzeni
Memson je napisao/la:
Imas na oficijalnoj stranici www.tiesto.com , posjeti , i procitaj fino temu. Nadamo se iz sveg srca da nece izradit :d

Dobar :D

al kad bi Bennassy dosao, to bi bio kraj :D

Umro bi tad to sam siguran :$
Memson je napisao/la:
Imas na oficijalnoj stranici www.tiesto.com , posjeti , i procitaj fino temu. Nadamo se iz sveg srca da nece izradit :d

Vidio sam, to je bilo planirano ali kao sto kazem nisu se dogovorili ... I nema nista od toga ...

Carl Cox za Tiesta Tata :D

Idem naravno (:
Kao sto je i PAVAROTI dosao.....Zvao sam Milana Tarota kaze da slusamo Tiesta 3 dana bez prekida i da gledamo Letece Medvjedice al samo 1 epizodu, i to nedeljom u 12 : 00 !!!
http://www.tiesto.com/

http://tiesto.ba/index.html

idemo
Ma to su samo glasine da dolazi Tiesto !!! Tako je preprosle godine bilo za Carl Cox-a lafo dolazi ovo ono nista od toga !
can't resist, tiesto 100 %...marco bailey 18. here we go....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.