Skino sam film i doslo mi je 5 fajlova
Slika :

Ovo prvi fajl je srt format to je prijevod da znate !
Eh sad, ja hocu da mi se svi ovi djelovi spoje i da budu jedno to jest da napokon bude jedan fajl i da ga pokrenem !
E ja sam sad pravio rar. fajl i ubacivo ih i opet budu rastavljeni.
Pa sam zipovo opet isto !
Znaci extractovo sam na razne nacine i nije moglo stalno budu rastavljeni !
Ja mislim da je problem u ovom al nisam sigoran
Slika :

Ja mislim da kad hocu da extraktujem fajlove da moram tu nesto oznacit u ovim opcijama da bi mi se spojilo u jedan fajl !
Ja sam pokreno nekako ovaj film al bio je sam jedan dio fillma a pokreno sam ga tako sto sam oznacio svih 5 fajlova i otvorio VLC player i samo prenijo na njegovu povrsinu i pokrenilo mi je film al ga je bilo samo pola !
A ja zelim da citav pogledam !
Nemojte mi samo pisat stavi u rar i spojit ce ti se jer sam probao i nije moglo !
Ako neko zna kako to uradit neka javi
Slika :

Ovo prvi fajl je srt format to je prijevod da znate !
Eh sad, ja hocu da mi se svi ovi djelovi spoje i da budu jedno to jest da napokon bude jedan fajl i da ga pokrenem !
E ja sam sad pravio rar. fajl i ubacivo ih i opet budu rastavljeni.
Pa sam zipovo opet isto !
Znaci extractovo sam na razne nacine i nije moglo stalno budu rastavljeni !
Ja mislim da je problem u ovom al nisam sigoran
Slika :

Ja mislim da kad hocu da extraktujem fajlove da moram tu nesto oznacit u ovim opcijama da bi mi se spojilo u jedan fajl !
Ja sam pokreno nekako ovaj film al bio je sam jedan dio fillma a pokreno sam ga tako sto sam oznacio svih 5 fajlova i otvorio VLC player i samo prenijo na njegovu povrsinu i pokrenilo mi je film al ga je bilo samo pola !
A ja zelim da citav pogledam !
Nemojte mi samo pisat stavi u rar i spojit ce ti se jer sam probao i nije moglo !
Ako neko zna kako to uradit neka javi