Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

explorer problem

84 pregleda · 7 odgovora · otvorena 08.01.2009. u 16:24

Odma na pocetku da kazem, nisam znao kako da stavim ime teme pa sam stavio ovo, zato sto je povezano s explorerom. Prebacio sam film s laptopa na svoje racunalo, i kad otvorim taj folder u kojem je film, ili ga pokusam pokrenuti izbaci mi error.

Znaci problem je u tome sto ne mogu pokrenuti taj film koji sam prebacio, a film bez problema pokrecem na laptopu, isto tako i ostale filmove na svom racunalu.

Kad mi se pojavi ovaj error, odem prvi put ok, i onda mi se pojave jos 2-3 takva errora, trazio sam na googleu za te errore i nisam nista nasao. HDD formatiran 10 minuta prije nego mi se pojavljivao error, tako da molim vas ne spammajte s tim da formatiram hdd, reinstaliram windowse, ili nesta 3
install divx codece i mora moci ...
poslacu ti ja link na PM
Hmm realno pojma nemam sta se desava...

Mogu ti savetovati samo da skines GOM PLAYER + codecse kucaj na google FREE CODECS DOWNLOAD pa da probas preko toga ako nece ... nesto je sa explorer.exe 100% neki virus... :(
Imao sam ISTI problem , ali mi se to nije pojavljivalo kod svih videa nego kod pojedinih ali nekad i dok trazim neke fajlove po compu i sl.
Meni je taj problem poceo NAKON formatiranja compa i mislim da je to neka greska u formatiranju :S
Problem nisam nikako uspjevao rijesiti dok mi jednostavno sam nije nestao :|
Sorry , znam da ti nije pomoglo , al' eto , znaci mislim da je do formatiranja :S
Ako ti nije problem formatiraj ponovo , a ako ne mozes , nadam se da ce ti neko pomoci :)
ajde molim vas procitajte temu do kraja pa onda odgovarate. Mislim da sam bio dovoljno jasan kad sam napisao da ostale filmove pokrecem normalno, svi mi filmovi rade, jedino ne ti koje sam prebacio s laptopa tj. 3 filma. Znaci 100% nije do codeca, nije do video playera ili tako necega, problem je ocito u operativnom sustavu ili je cak moguce da su osteceni file-ovi prilikom prebacivanja, iako cisto sumnjam. Isti takav error mi izbaci kad pokusam preko lan-a pokrenuti to, znaci sa svog racunala otvorim film koji je na laptopu i isti problem

@ vlexinho: nije 100% do virusa, nisam na racunalu imao instaliran internet ni nista, samo lan, a i napisao sam da sam formatirao komp 10 min prije nego mi je taj problem izbacio. ja isto mislim da je nesta do explorer.exe

EDIT: @ aYo: gom player + klite codec i na laptopu i racunalu
Tu ti pise kako vidim da ne moze da ocita memoriju neko tj. da ne moze da ocita memoriju filma ili to sto je snimljeno.Imas neku razliku izmedju formata na laptopu i kompu sigurno.Preko cega pokreces filmove ?
napravi titles u icon ono znas da su ti male velke tako ikone i zbuni se i ugasi idi icon ili titles ali brzo kad ti udes u taj folder i meni je tako bilo al mi bilo velke ikone ev vidi na slici znaci titles ili icon i nece vise biit problema ali brzo!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.