Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Povratak fajlova na HDD

139 pregleda · 18 odgovora · otvorena 16.01.2009. u 13:32

Imam dosta veliki problem, naime sinoc mi je pao sistem na PC-u, dok sam ga dizo(mislim na sistem:D) formatiro sam HDD....:( dali postoji mogučnost vracanja fajlova iako sam vec instaliro OS na PC.... btw cito sam da postoje neki programi ali mi nista nije jasno u vezi s tim (beck up na PC-u nije napravljen:S)

EDIT: Neznam dali ima veze ali zelim samo vratiti slike:D nezzz da li za to ima posebnih programa ili sve ide u kompletu!!

postoje programi koji "vracaju" obrisane filove ali uglavnom su neupotrebljivi.Potrazu TuneUp program i u njemu postoji opcija za vracanje obrisanih podataka al sumnjam da ces nesto postici.Sretno
edit
cuj ovoga debila system restore, hahahaha
Imam ti ja taj program sto vraca  Sto god si ikad instaliro na pc nema veze sto si ga format 3-4 puta wrati ti 
Program se zove RecoverMyFiles kad ga najdes javi se na PM da ti dam serial
Kucaj na google get data back izbacice ti 1001 program. Ja sam isto tako jednom formatirao i zab neke slike da spasim, vratio sam sve do jedne.

Post dobio aplauz od xE0N

Preko TuneUp imas al vecina ti fajlova bude ostecena...
Pa nemozes sa njima nista...Ali pokusaj pa sta spasis spasio si
Weezy je napisao/la:
system restore
Lol.. formatiran disk vratis sa system resto-reom ?

Aj dobro.. uradis li to ja ti dam moj pc -.-

Hmm a za ovo ne znam ... nekako nelogicno da se vracaju fajlovi koji su obrisati formatom al ne znam... sve je moguce xD
vLexinho je napisao/la:

Hmm a za ovo ne znam ... nekako nelogicno da se vracaju fajlovi koji su obrisati formatom al ne znam... sve je moguce xD
Sve je moguce osim drvene peci!

A ja za system restoreom komentar, pao sa stolice -.-
vLexinho je napisao/la:

ma neyy ni ja cito sam na internetu dosta o tome al kako sta pojma nemam:S
adilav je napisao/la:
ma neyy ni ja cito sam na internetu dosta o tome al kako sta pojma nemam:S
Nema povratka. Placi 

shoT je napisao/la:
Nema povratka. Placi :)

::*:*:*:*:*:*:*:|:|:):):) ma vratit cu ja njih abd...bw please NO SPAM
shoT je napisao/la:
Nema povratka. Placi 

Nemoj se ofirat molim te ...brzo se lupi necim dvrdim po glavi i kad vidis sta si napiso smijaces se sebi..bice ti se zao :$
shoT je napisao/la:
Nema povratka. Placi :)

Nemoj zajebavati covjeka , kako nema ! (haha pst nek se nada) :P
Nema sanse,obrisano :$ Ja sam jednom tako neke demoe,probao mali milion programa i ako vrati bude osteceno i t d :$
System restore

Buahahahahhahahahahha 

Sto je obirsano obrisano je , placi 
E ovako da pitam ja sam neki dan slucajno izbrisao pola stvari sa hard diska ima li sanse da to vratim???

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.