Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

BIH4EVER

277 pregleda · 38 odgovora · otvorena 29.03.2009. u 00:31

Bosna je pobjedila veceras u genku sa 4:2uuu uuuuuuu
Sta je pi**e belgiske izgubit ce te u zenici
samo ce te doc da nam ga dudlatee
atmosfera je odlicna u sarajevuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
raduj se BOSNO ides do vrha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GO GO GO BIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
ciro radi cuda nebi bilo nista da on nije doso go go go!
bilo je jedno 150 tema o pobjedi

pa nismo brazil uzeli na svjetskom ocami
4<BiH
ma brate napi se ja s drugovima uz utakmicu..ma extra bilo..BIH 4 LIFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Collab je napisao/la:
ma brate napi se ja s drugovima uz utakmicu..ma extra bilo..BIH 4 LIFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Potpis brate.
Ako si vec otvorio temu, mogao si srociti nesto kulturnije, pismenije... Ali sve u svemu prejaka pobjeda, extra vazna, idemo to ponoviti u Zenici, pa se mozemo pravo radovati... Svaka cast momcima, pokazali smo da imamo srce i kvalitet.. Gledao sam u kaficu, pa nisam cuo komentar gospodina Marjana, ali ne sumnjam da je bio KING... Samo mi je bilo seljacki ponasanje nasih navijaca, prvo bakljada, pa onda onaj idiot uleti na teren... Malo je i Ćiro idol ispao kad je krenuo prema navijacima...

Ako BOSNA prodje na svjetsko, skupljam pare da se ode...

BIH <3
idemo u zenicu
GENKOM BEHAR PROBEHARAO!! <3

Idemo zmajevi...

Svi putevi vode u Zenicu.

kO kaze da u bosni nema dijamanata ?

razvise ih ko pitu krompirusu xD
KillaOR je napisao/la:
Ako si vec otvorio temu, mogao si srociti nesto kulturnije, pismenije... Ali sve u svemu prejaka pobjeda, extra vazna, idemo to ponoviti u Zenici, pa se mozemo pravo radovati... Svaka cast momcima, pokazali smo da imamo srce i kvalitet.. Gledao sam u kaficu, pa nisam cuo komentar gospodina Marjana, ali ne sumnjam da je bio KING... Samo mi je bilo seljacki ponasanje nasih navijaca, prvo bakljada, pa onda onaj idiot uleti na teren... Malo je i Ćiro idol ispao kad je krenuo prema navijacima...

Ako BOSNA prodje na svjetsko, skupljam pare da se ode...

BIH <3
Jarane navijači su pomogli kod drugog gola. :$

Da nisu ubacili baklje, pali bi psihološki.

Svaka čast navijačima... <3
sta reci nego alal im vjera... svaka cast momcinee.... <3
da ne bi bakljade ne bismo uzeli ali zato sad zenica mozda pred praznim tribinama :(...
da ne bi dominkovica, usanovica i co. ne bi bilo ni cire ni svega ovog ...pa vi govorite "savez napolje" :P
Ma bilo je odlicno evo doso kuci sa proslave u gradu je ludnica steta pa nam kiša prekide slavlje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.