Ehhh... ovako dragi gamersi. Potrebna mi je mala usluga.
Trebate jednu sliku preraditi za mene.
Evo link pocetne slike
Slika
Sta sada trebate odraditi sa ovom slikom?
Svi likovi koji su ovdje nacrtani trebaju da budu samo siluete. Ono, da su skroz crni, da se samo vide oblici. Zatim da sliku malo potamnite. I treba negdje u sredini da pise "The Syndicate".
Slika treba da lici pomalo misteriozno. Ono kao lafo niko ne zna ko su oni niti koja je to organizacija. Kako to da izvedeta prepustam vama na volju. Da znam kako to odraditi nebi postavljo pitanje i sam bi odradio.
btw. Likovi ne moraju biti skorz crni, vec mi je to samo palo napamet. Ako imate neku drugi ideju kako da izgleda misteriozno, onda slobodno odradite.
A nagrada je ovih skromnih 25 bodova. Da imam vise dao bi, ali posto nemam....
Molim i moderatore da podjele aplauze svima koji su se potrudili.
Trebate jednu sliku preraditi za mene.
Evo link pocetne slike
Slika
Sta sada trebate odraditi sa ovom slikom?
Svi likovi koji su ovdje nacrtani trebaju da budu samo siluete. Ono, da su skroz crni, da se samo vide oblici. Zatim da sliku malo potamnite. I treba negdje u sredini da pise "The Syndicate".
Slika treba da lici pomalo misteriozno. Ono kao lafo niko ne zna ko su oni niti koja je to organizacija. Kako to da izvedeta prepustam vama na volju. Da znam kako to odraditi nebi postavljo pitanje i sam bi odradio.

btw. Likovi ne moraju biti skorz crni, vec mi je to samo palo napamet. Ako imate neku drugi ideju kako da izgleda misteriozno, onda slobodno odradite.

A nagrada je ovih skromnih 25 bodova. Da imam vise dao bi, ali posto nemam....

Molim i moderatore da podjele aplauze svima koji su se potrudili.

dobar blur komsija