merhaba gameri 
sta ima, kako ste svi
da ne duljim, evo objasnjeno po pravilima i dodatni opis dole
imam jednu sliku, za carom3d, koju zelim da editujete jer cu to uploadovat pa ce izgledati kao odijelo na covjeku. Volio bi' da izgleda nesto na fazon gamers.ba, npr naprijed logo g.ba i ispod da pise 4rm4n1 ili nesto tako, ali mozete napraviti i na fazon smokinga (sto je sminka prava) ili pak kako vi vec hocete
Text: ako se odlucite da ima texta, onda nek bude sto citljiviji, znaci fontove koristite kao verdana, tahoma, arial, ms sans seriff i sl
Dimenzije: nema dimenzija, eno dole slika
Animacija: ne
Extenzija: Jpeg/Png
Potreba: rekao sam gore, kao odijelo za covjeka
znaci vi samo snimite ovu sliku dole i na njoj radite, MORA biti na ovoj slici (citaj nema nikakvog egzibicionisanja sa dimenzijama)

najbolji rad tj rad koji mi se najvise svidi i kojeg budem koristio dobija 2 premiuma od mene a mogu i bodovi, znaci nagrada nije staticna
sutradan il za 2 dana cu poslat premiume il kredit .. kako hocete
ako vam sta nije jasno, tu je pm/gb
ljubim
edit za svaki slucaj:
za "engleze" -
front - naprijed
back - nazad
L - side - lijeva strana
R - side - desna strana

sta ima, kako ste svi

da ne duljim, evo objasnjeno po pravilima i dodatni opis dole

imam jednu sliku, za carom3d, koju zelim da editujete jer cu to uploadovat pa ce izgledati kao odijelo na covjeku. Volio bi' da izgleda nesto na fazon gamers.ba, npr naprijed logo g.ba i ispod da pise 4rm4n1 ili nesto tako, ali mozete napraviti i na fazon smokinga (sto je sminka prava) ili pak kako vi vec hocete

Text: ako se odlucite da ima texta, onda nek bude sto citljiviji, znaci fontove koristite kao verdana, tahoma, arial, ms sans seriff i sl
Dimenzije: nema dimenzija, eno dole slika

Animacija: ne
Extenzija: Jpeg/Png
Potreba: rekao sam gore, kao odijelo za covjeka

znaci vi samo snimite ovu sliku dole i na njoj radite, MORA biti na ovoj slici (citaj nema nikakvog egzibicionisanja sa dimenzijama)

najbolji rad tj rad koji mi se najvise svidi i kojeg budem koristio dobija 2 premiuma od mene a mogu i bodovi, znaci nagrada nije staticna

sutradan il za 2 dana cu poslat premiume il kredit .. kako hocete

ako vam sta nije jasno, tu je pm/gb
ljubim

edit za svaki slucaj:
za "engleze" -
front - naprijed
back - nazad
L - side - lijeva strana
R - side - desna strana