Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Facebook chips / steam

189 pregleda · 7 odgovora · otvorena 24.03.2009. u 19:53

Znachi odma da se izvinem adminima - OPROSTITE.

Nadam se da nechu odmah dobit ban ili neshto... A i ako dobijem ban molim vas ostavite temu da ostali vide i msn..
Kupoprodaja neradi kazhe neshto "Nije moguce postaviti ..."

Uglavnom, trejdam steam acc sa CZ i CS 1.6 ( nije jos kupljen ) , kupit cu ga prije razmjene ( 10€ )...
Vi ponudite, mozete ovdje moze msn.

Trade ce ici tako da cete mi vi dati chips i ja cu vam dati steam, posto se steam ne moze vratiti.

Ako ne vjerujete [email uklonjen] s njim sam vec trejdao steam za 1,8mil chips tako da ga pitajte.

MSN Kontakt : [email uklonjen]
FB : Krešimir Tavas

Btw. ako mislite da sam neki scammer jer imam 0 postova moj prijasnji acc je "tAke".

cya
dajem 1 m , ali prvo ti meni steam nevolim zafrkancije ... nesvida ti se nemoras ni uzeti ;)
liryo je napisao/la:
dajem 1 m , ali prvo ti meni steam nevolim zafrkancije ... nesvida ti se nemoras ni uzeti ;)
Napisao sam, i ne necu uzeti jer nije sigurno.

Vec 2 puta sam izgubio steam na takvim glupostima, ako oces pitaj edina jel istina ako neces nemoras.

- Da ne otvaram novu temu ..

Ako netko moze da mi prebaci na FB oko 100 000 chipova , a ja cu mu dati steam ( bitno je da radi .. nije bitno ciji je .. ) , ko oce , nek se javi na pm , da mu dam msn ... ;)
Kakvi ste vi pacenici... Boze pogledaj ih...
1 milion za steam
Niste razmisljali o tome da ce te dobiti pw i da ce vam sledeci dan biti promjenjen pw preko security answer-a jer je steam prijavljen na vlasnikov mail a sigurno vam nece dati pw od mail-a jer je u funkciji (regao se sa tim mailom i na g.ba i ostale stranice)time rizikuje da mu ta osoba ne promjeni pw ili nesto lose uradi na nekim drugim stvarima!

A 1 milion za steam se ne isplati osobi koja daje steam jer 1 milion mozes dobiti max za 10 km a steam je 15-20.... a ja sa 100 000 k zaradim 1 million za 2 minuta naravno sve to prokockam

Pamet uglavu steam se placa chips nemoras davati pare za njega ako znas igrati i dobices
kiss
Nemojte nasjedati na ovo :$
ADOS Stari LOPOV, SJETITE SE PRIJE KAKO JE LIKA OKRO ZA STEAM!!!!!

BAN !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.