Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Facebook problem :S

196 pregleda · 7 odgovora · otvorena 01.06.2009. u 23:49

Poz svima, ni sam ne znam kako ali nesto sam sjebao u onim notifikacijama na fb-u, tacnije kada dodam nekog prijatelja u donjem desnom cosku mi ne pise da me je taj neko prihvatio ili ako neko komentarise moj status ni to mi ne prijavljuje, eh sad da li neko zna kako da to ponovo aktiviram ? Hvala....

Admini molim vas da ne lockate temu
mislim da si dirao po profil setingsu,jer sam i ja takodjer slican problem imao i isao sam gore pored tvoj imena pise settings ili opcije u koga je bosanski/hrvatski/srpski jezik i tu se potrudi da nadjes jer neznam napamet sad da ti objasnim a trenutno nisam na FB...;)
odes na Settings gore pa My Account

onda odaberi tab Notifications i gledaj sta ti je ukljuceno sta iskljuceno pa podesi sebi 

gl

znaci trebao bi ovo da najdes 

Post dobio aplauz od wcKd

brance je napisao/la:
odes na Settings gore pa My Account

onda odaberi tab Notifications i gledaj sta ti je ukljuceno sta iskljuceno pa podesi sebi :)

gl

znaci trebao bi ovo da najdes :)
Znaci meni je sve to ukljuceno ali opet nema notifikacija, cak mi ni na email ne dolazi kad me neko prihvati, a prije je dolazilo :S
nigel92 je napisao/la:
Znaci meni je sve to ukljuceno ali opet nema notifikacija, cak mi ni na email ne dolazi kad me neko prihvati, a prije je dolazilo :S
to je onda do facebooka ... nezz sacekaj malo, mozda nesto rade na serveru, jer u zadnje vrijeme im je server tako preopterecen i spor ne mozes vjerovati... bit ce bolje 
kliknes dole na notifikacije i onda "see all" i onda ces imat s desne strane da upalis sta hoces.

Post dobio aplauz od Philosopher

BillGatesSon je napisao/la:
kliknes dole na notifikacije i onda "see all" i onda ces imat s desne strane da upalis sta hoces.
Eee druze hvala ti puno sredio sam, ako moze aplauz BilGatesSon-u jer mi je pomogao, hvala jos jednom :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.