Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Map by Jacky and DeluX3

377 pregleda · 14 odgovora · otvorena 23.03.2009. u 23:08

Znam da sam malo dosadan sa ovim mapama.DeluX3 i ja smo se odlucili da napravimo jednu awp mapu 4 gamers.ba.
Ima samo jedan bug kod onih camaca jednog camca morate vozit u rikverc XD.Al mrsko mi sad prepravljat to.

Download links:

2shared:

http://www.2shared.com/file/5160236/fc06141d/Map_by_Jacky_and_DeluX3.html

Rapidshare:

http://rapidshare.com/files/212732429/Map_by_Jacky_and_DeluX3.rar.html

SS-ovi:

Fino bi bilo da se stavi u download sekciju
po SS-ovima vidim da je mapa dobra, fine texture,
nisam odigrao mapu jer nemam vremena,

jedan prijedlog:
-napravite vas dvojica neku vecu mapu, koja bi se igrala na public serverima, mogu i ja pomoci, nisam bas noob u VHE
Evo download-ujem ...
Po SS-ovima se cini dobro , a ako si se bacio pravljenu mapa a kao sto vidim jesi onda ispravi taj bug

I kad se upraksas pravi nesto vece mislim (de) mape ...

GL u daljem radu ...
Bas odlicno, evo nesto drugo nije stalno isto pustija i tako te stvari....

GL Samo nastavi tako imas svu moju podrsku=]

Edit:

Znas sta si trebo probati, da editujes sky malo jer neznam meni je malo i presvijetla mapa....
Btw, pravo mi se svida ova textura, pobaj isto tako dodati skroz drugu vrstu texture da malo upada u oci....
Vidim da se stimas u tim mapama pa bi biulo fina da napravis i jednu de mapu. znam da sigurno ima puno vise posla ali eto ako vec radis
Samo nastvi, fina mapa =)
Samo da vas obavjestim da ce uskoro biti i de mapa ali prvo moramo texture da nademo i spojimo u .wad pack et ako neko ima neku ideju nek se javi na PM
kenaN_ je napisao/la:
Samo da vas obavjestim da ce uskoro biti i de mapa ali prvo moramo texture da nademo i spojimo u .wad pack et ako neko ima neku ideju nek se javi na PM
[email uklonjen]
Imam ideju i ako je realizujete,bit će na mom public serveru
Mapa je po meni dobra , samo tako nastavite

etc4Lav je napisao/la:
šminnxx
Haj molim te edituj post i napisi barem jednu prostoprosirenu recenicu.
Nesto sam lijepo raspolozen i nije mi do samaranje.

Hvala.

EDIT:
@ ect4lav
To nema nikakve veze sa autoritetom. Jednostavno te molim da editujes i da napises nesto konstruktivno.
Otvarate teme koje nemaju veze sa zivotom, gdje se zalite kako administracija kvari forum, kako se samo spama, nema normalnih tema, kako gamers nije ono sto je nekada bio.
Eh, gamers nije ono sto je nekada bio bas zbog psotova kao sto su tvoji. neces da kazes nista pametno, vec samo hoces da ti je sto veci broj ispod avatar.

Al' dobro. Doce i tome kraj.

Trenutno shamar odbija samo bodove, a opomene se lako zaborave. Uskoro nece biti tako, a onda ces zaliti svaki samar.

Nadam se da sam ti barem malo pojasnio.

Shamari za OT i za nepostovanje pravila.

Philosopher

Post dobio šamar od Philosopher

Neću.

Moj komentar na mapu : šminx :S ?

Ne znam, pljujem li po nekome,jesam li rekao nešto ružno ?

Šamarajte one koji vrijeđaju...nas , hipike pustite na miru ^^.

Peace.

@edit

Reći ću ti otvoreno:

Boli me ku**c i za tebe i za postove i za bodove .

Jedna riječ može dosta toga da kaže,

tnx

kome je još do bodova i vašeg autoriteta ?

@EDIT

otvoreno:

Nabijem na ku**c i tebe i bodove i postove i komplekse tvoje i šamare i lafo "strahove" od vas.

Sve to nabijem na ku**c.

Ugasi te komplekse dok možeš, nisi u stanju da zapovjedaš, čovječe .

Hey, ja te nazvah čovjekom?
fina mapa evo skinuo sam je gg momci svaka cast i samo jos nesto nemojte mi moju curicu etc-a da dirate ipak je on maskota gorazda ♥ you etc-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.