Pozdrav
- Kao prvo imam dozvolu od moda da postavim ovu temu !
- Kao drugo nema potreba da mi govorite google jer ja netrazim link za download odredjenog programa...
- Kao trece : napokon pitanje
; Ovako posto sam dobio zadatak da napravim neka sranja u flesu sad' mi treba Vas prijedlog u kojem programu ( za pravljene FLESOVA ) da to uradim znaci ... da je manje komplikovan program al' da mogu dobar Flesh uradit ( u folu cega neznam ni ja tek cu danas dobit kao "temu )
Ako znaTe i imate iskustva u nekom fLESH programu i mislite da je lagan i jednostavan molim Vas da mi date LINK za download istog !
Hvala
I zamolio bih MODERATORA il' ADMINA da da aplauz nekima koji postave
- [ NEPISMEN SAM ]
- Kao prvo imam dozvolu od moda da postavim ovu temu !
- Kao drugo nema potreba da mi govorite google jer ja netrazim link za download odredjenog programa...
- Kao trece : napokon pitanje
; Ovako posto sam dobio zadatak da napravim neka sranja u flesu sad' mi treba Vas prijedlog u kojem programu ( za pravljene FLESOVA ) da to uradim znaci ... da je manje komplikovan program al' da mogu dobar Flesh uradit ( u folu cega neznam ni ja tek cu danas dobit kao "temu ) Ako znaTe i imate iskustva u nekom fLESH programu i mislite da je lagan i jednostavan molim Vas da mi date LINK za download istog !
Hvala
I zamolio bih MODERATORA il' ADMINA da da aplauz nekima koji postave
- [ NEPISMEN SAM ]
)

)