Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

igra u partovima

121 pregled · 11 odgovora · otvorena 23.03.2009. u 15:20

Maloprije kupih Left4dead i ubaci u comp kad igra u nakim partovima, tacnije nalazi se u 12 rar fajlova. Zna li neko kako instalirati ovo? Nije dosao ni jedan program kao alkohol i sl.
Pa ako su rarovi istog imena- oznaci ih sve i extract u folder istog vremena - imas opciju.
Ak ne - sredi da sve zavrsi u jednom folderu . JEr ne moze funkcionirat drukcije. Trebas WinRar.
odaberi gdje hoces napravi folder ---> download SUPERNZB ---->> instaliraj ---> otvori supernzb i idi browse nadji to i idi po 1 rar file

Gl vjerovatno je neki .exe u tim rarovima
Skini program HJ SPLIT i sa tim to sve mozes zapakovat da bude u jednoj cjelini i onda instaliras normalno
selektiras ih sve pa desni klik na neki "extract here" (treba ti program winzip/winrar )

edit radi spya

ako ti vako ne bude radilo, samo jedan extractuj
klikni na extract na prvom i oni ce se redom extract i tu bi ti trebala biti igra ili iso fajl :S
4rm4n1 je napisao/la:
selektiras ih sve pa desni klik na neki "extract here" (treba ti program winzip/winrar )

edit radi spya

ako ti vako ne bude radilo, samo jedan extractuj
Pa da mu svaki part extractuje. :$

fail

Dovoljno je samo na jedan kliknut extract here
Ja sam instalirao tako sto sam dobio na dvdu rarovane fajlove samo napravio folder na dekstopu i lagano extract to that folder uso u taj folder klikno na ikonu i pokreno igricu onda isto na iconu send to my dekstop i imam ja na dekstopuuuu
Extract samo... i Otvori sa Daemon Tools-om
Vidi ovog što želi Riddle-a iznad
trebas pokrenuti samo prvi rar, i naci folder gdje hoces da extraktujes, ako nesto nije u redu, download daemon tools, i preko njega opet pokreni prvi rar..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.