Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 40 bodova

CombatArms ~ Sound

64 pregleda · 3 odgovora · otvorena 30.04.2009. u 17:48

Jutros dobio cd CA i instalirao sve fino radi, udjem ingame, konektujem se na server - chanell - pa jos onaj jedan server, krenem igrat al' nema zvuka.

Ja cujem samo 20% metaka koje JA opucam i to od primary weapona, a ostale zvukove (hodanje, pucnjava ostalih, pucnjava mojih ostalih weapona, reloadanje etc) ne cujem.

RR-ovo sam pc, konektovo se na drugi server al' opet isto.

Reinstall necu radit jer mi se instalirala igra oko 45min-1h pa nema sanse da reinstalliram, osim, kazem OSIM, ako ne bude nista drugo da uradim...

Da jos dodam, onaj "sound" u opcijama je sve ON na najjacem !

Zahvaljujem unaprijed.

ps: odoh jos malo probat igrat da vidim jel tako...

<3
koja ti je zvucna? i probaj nac koju zvucnu doticna igra trazi...
Nesto je do igre ovih dana, inace je normalno, popravice se to s novim updateom valjda. Inace sam to primjetio na samo 1-2 mape, na ostalim sve super radi.
mcill je napisao/la:
Nesto je do igre ovih dana, inace je normalno, popravice se to s novim updateom valjda. Inace sam to primjetio na samo 1-2 mape, na ostalim sve super radi.
I ja sam to mislio, a posto imam 2 kompjutera u kuci + 4 laptopa probao sam da instaliram i sve radi. Znaci, do mog racunara je, nije do igre. Uglavnom, igrat' cu na drugom racunaru.

Eh, sad...uzeo sam deathaddera i sav moj equipment da igram na ovom racunaru al' kad povlacim mis prema dole on ide ide pa odmah nekako "skrene u desno" kursor.

Posto sam primjetio da se razumijes oko hardwarea mislio sam da i ovo znas

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.