Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Program za pravljenje animacija!?

110 pregleda · 6 odgovora · otvorena 21.03.2009. u 16:31

Eto ako moze neko da mi kaze ime dobrog programa za pravljenje 3D animacija, al ne crtane i to :D neg za klanove, ono , slicno ovom...

Eto izvinjavam se na temi al treba mi stvarno program...

Eto znaci samo ime a ja cu naci ostalo :D

Hvala unaprijed...
Jedan od najboljih programa za pravljenje 3D animacija ti je Xara3D.

Medjutim tesko ces nac full verziju..dosta je skup to program, al et sretno u trazenju.
archie je napisao/la:
Jedan od najboljih programa za pravljenje 3D animacija ti je Xara3D.

Medjutim tesko ces nac full verziju..dosta je skup to program, al et sretno u trazenju.
ma naso sam neku ful verziju sa krekom ono, 6 mb, al nije to to, jer tu samo mogu odredit 1 smjer (kolko ja znam) i pustit ga, al ocu da ja sam mogu upravljat ko od SK intra? kontas? 3D max nesto sam gledo al preko 500 mba je pa cu ga kasnije nekad skinut :)
4songy je napisao/la:
ma naso sam neku ful verziju sa krekom ono, 6 mb, al nije to to, jer tu samo mogu odredit 1 smjer (kolko ja znam) i pustit ga, al ocu da ja sam mogu upravljat ko od SK intra? kontas? 3D max nesto sam gledo al preko 500 mba je pa cu ga kasnije nekad skinut
Da ali 3DMAX ti je profesionalni program i proci ce dosta vremena dok se ustelis u njemu, i napravis neku postenu animaciju u njemu. I ja sam pokusavao ali je dosta tesko. Al eto probaj pa ces vidjeti.
Moželi mi neko uraditi nešto slično ovom introu,daću sve bodove što imam,i autorska prava odma prelaze na mene...xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.