Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sony ericsson flash theme

52 pregleda · 5 odgovora · otvorena 21.03.2009. u 18:08

Eh ovako imam k750i sony ericsson insliro sam w800i software eh sad mi ne rade flash theme ?? e mogu lakko na w800i napravit flash teme ili bil mogo software od w810i na k750i ?' HVALA
Ja mislim da moras sad skinuti teme za K800i :/ i btw ne znam sto ti treba da mu software mijenjas xD
Vato je napisao/la:
Ja mislim da moras sad skinuti teme za K800i :/ i btw ne znam sto ti treba da mu software mijenjas xD
pa da mi mogu flash theme :S

@edit : lol ili ne podrzava flash theme idi uucaj u google sony ericsson flash theme pa vidi :S sta je to ba :S nezz jel mi podrzava zato da mjenjam software :S skino ja teme ali ne rade :S mislim rade ali se menu ne mjenjaju .. nego ostane isti
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
pa da mi mogu flash theme :s

@edit : lol ili ne podrzava flash theme idi uucaj u google sony ericsson flash theme pa vidi :s sta je to ba :s nezz jel mi podrzava zato da mjenjam software :s skino ja teme ali ne rade :s mislim rade ali se menu ne mjenjaju .. nego ostane isti
Pa ne mozes nista :$ Skidaj teme za taj software ? :O
Ja mislis da ti nisi to dobro uradio da bi ti bilo sve isto ko na w800i moras da skines C++ program i preko njga da flashujes mobitel et GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.