Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Premium

253 pregleda · 31 odgovor · otvorena 18.03.2009. u 13:19

Eh evo posto sam doso do malo veceg racuna na mobitelu reko da pomognem malo..da ne duljim..

Svi oni koji nemaju premium a htjeli bi imati radi skina i nekih drugih uzitaka odlucio sam da pomognem znaci bas oni koji nemaju a htjeli bi udovoljit cu svima kojima mognem...

Hvala.
Mijozle ^^
mozes ti mij0zle
aj svijut daj jedan premium onome roony slomi me na msnu lik da mu dam premium a neam kr da mu posaljem a njemu je neke ljeva mreza nemoze da kupi aj svijut daj mu ti ako mozes ^^ (K)
Dugo sam na G.ba
jaran mi je kupio premium
A uskoro mi istice
A kod mene je mreza druga pa bil mogo
Pogurat mene malo :?
xEnoNz je napisao/la:
aj svijut daj jedan premium onome roony slomi me na msnu lik da mu dam premium a neam kr da mu posaljem a njemu je neke ljeva mreza nemoze da kupi aj svijut daj mu ti ako mozes ^^ (K)
Hey Eronet lijeva mreža , ccccc
haruN je napisao/la:
mozes ti mij0zle
pa pomoc cu valjda ce netko vidit da sam pomogo pa i meni se nekad pomogne i oduzi :$
JoKeRrrr je napisao/la:
Hey Eronet lijeva mreža , ccccc
Ko je rekao da je on eronet molim te aj reci samo to ti vidovit
- moj prijedlog ti je da sacuvas te premiume ako imas, il kanis uzimat, i kad ti zatreba nesto, postavis temu das malo bodova i premium
m0lixxx je napisao/la:
pa pomoc cu valjda ce netko vidit da sam pomogo pa i meni se nekad pomogne i oduzi :$
hihiihh
ryL je napisao/la:
- moj prijedlog ti je da sacuvas te premiume ako imas, il kanis uzimat, i kad ti zatreba nesto, postavis temu das malo bodova i premium
ma kuzim al reko sam da necu bas svima moci pomoci cu koliko imam i reko sam dati cu nekima neka dobiju da vide kako to izgleda a mozda mi se oduze s tom pomoci kad mi bude trebala..al hvala na prijedlogu
m0lixxx je napisao/la:
ma kuzim al reko sam da necu bas svima moci pomoci cu koliko imam i reko sam dati cu nekima neka dobiju da vide kako to izgleda a mozda mi se oduze s tom pomoci kad mi bude trebala..al hvala na prijedlogu
Svaka cast, dragi Allah te dabogda nagradio premiumom ... Daj meni premium... mislim ako ti oces... XD ma ne treba imam za 3 mjeseca.. jedino ako te bas to pali...
svaka ti cast ako ti je ostalo ista moze li meni jedan???
svaka cast bgm ako nas ne furas

Edit : posto ti je pun inbox pa ti ne mogu slati poruku haj mi molim te ako ti je ostalo kr kupi jedan treba mi pravo
Posto sam ja Top5 pomagaca ovdje, dash meni i ne brines se za buducnost.. Treba igrat na sigurno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.