Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ZAVRSEN

501 pregled · 35 odgovora · otvorena 18.03.2009. u 12:12

Howdy Ho ,

Prošli put steam je dobio Killuminati. Dobar igrac , nije imao steam. I uglavnom zasluzio ga je.

Sad treba da navedete razlog radi cega vam treba steam , koliko dugo igrate CS.

I da li imate tih osvojenih medalja.

Onaj koji navede najbolji razlog , dobit ce steam Counter Strike Complete.

Znaci sve ce bit provjereno , ne mozete slagati da nemate steam. Ili godine igranja CS.

GL ^ HF

<3 Dzana :(

Mojne non steam hitoni da se prijavljuju.

Takmice se :
ENTEL
ziike
ruLF-ov prijatelj.
mirofa
hypersoN

DOBITNIK : Rulfov prijatelj.

Zasto ?

ENTEL - Zivi u Sarajevu , moze kupit steam. Ima para
Rya - Ima kafić . Tako da pare nisu problem.
hypersoN - kad dobijem jos steamova dacu ti free.
ziike - kad dobijem jos steamova dacu ti free.
mirofa - kad dobijem jos steamova dacu ti free.
----------------------------------------------------------------------

ende.

eh jasonu moi =[ sto se ne sjetis da su ziketu vec 2 put hakovali stim , pa da me poguras malo , nema se para da se kupuje steam etc . igram preko 4 god razlog sto hocu steam ye ... cek da se dreknem : NECU NON STEAM POTTIJE steam steam steam steam steam et ...
treba meni da imam u rezervi.... hackovali su mi 2 a imam osjecaj da ce ivoaj...:$
eh vako.

Igram CS skoro 5 godina
Nemam nekih medalja ali sam sa clanom jednim osvojio non steam ligu
Dobar igra,nako solidan (mogu ti i na pm par ss-ova)
Neam sta vise reci. Steam mi treba,pa eto najvise zbog steam clanova jer su se ns clanovi ugasili i serveri sada je sve na steamu i naravno zbog g.ba servera
Sto se tice kantera, ni ne igram ga cesto, cak sam ga i izbriso al nekidan instaliro ns i kreno "aktivno igrat" samo radi mixeva i 4 fun igranja

'Tio bi steam zbog g.ba servera, hltva i leetova njemaca

potreban mi je steam jer su mi 2 prosla banovana(i disabled) jer sam kupovo od likova koji hackaju kartice u kupuju steam igram cs godinu ipo i potreban mi je steam jer imam mjesto u jednom steam klanu a nemogu da igram jer nemam steam

BTW osh ga prodat

edit : takodjer radi g.ba servera i strah me vise kupovat od debila steam da mi ga nebi opet ban :S
Kratko cu , nista pametovat'.

Igram cs'a 8 godina.
Steam nisam im'o nikad mislim vlastiti. Koristim jaranov, al` kad igram puba il match zna se desiti da on udje, i izbaci me i poslije toga neam volje da igram.

Jedan razlog, al vrijedan.

HFHF
Treba mi steam da igram CW-ove sa njemcima i da se nenerviram sa ovim nasim "PRO" igracima koji navrnu wh i oni znaju igrat..

I da me nebanuju sa EPN-a jer misle da sam citer - samo im pokazem steam id .. 9-)

-da mogu gledat cw preko hltv-a , i da mogu igrat na gamers.ba publicu :D
ENTEL je napisao/la:
Kratko cu , nista pametovat'.

Igram cs'a 8 godina.
Steam nisam im'o nikad mislim vlastiti. Koristim jaranov, al` kad igram puba il match zna se desiti da on udje, i izbaci me i poslije toga neam volje da igram.

Jedan razlog, al vrijedan.

HFHF
nista ti, ti si vec na zalesku

steam mi treba prijatelju iz razreda, igra cs 3-4 god, nije u mogucnosti da ga kupi(nazalost) . .
ja sam mu dao svoj mantis, al nemam steama da mu dadnem, et . .

i dzejsone, danas mi rodjendan

ja neznam brate, ako bude neko ovde kome ZAISTA treba, a da nije u mogucnosti da kupi, dao bi mu, nevezano sa mojim prijateljem. . .

ko god se javi, molim te da gledas to . . (K)
little je napisao/la:
treba meni da imam u rezervi.... hackovali su mi 2 a imam osjecaj da ce ivoaj...:$
Jesus is that you ?

btw. Super je ovo sto dijelis steamove ;) za one kojima je potrebno!

ENTA DOBIJA STEAM!
igram csa 4 il 5 god imo sam steam ali mi hackovali a sada nemam para da kupim nowi :( stari se razbolio a mama radi i tako nemam mogucnosti da kupim steam i volio bih da ja dobijem jer mi je potreban a nemam mogucnosti :(
Meni treba novi steam posto na ovom starom steam-u jedan moj igra esl tj to je bio njegov steam ali je prodao meni sa time da on igra esl na njemu a ja nemam para za novi steam. A zaleo bih da i ja mogu igrati esl 1 on1 2on2 ,5on5 ovaj bih esl... i tako dalje. Da imam svoj steam svoje prijatelje i da mogu igrati kad mi zatreba a ne da moram cekati neki drugi slobodan steam pa da ja tek onda mogu igrati. A svaki dan kad imam vremena na steam-u sam i cim krenem moram u pola meca izaci sa steam-a i ulaziti na drugi dosta mi je toga !

Igram cs vec 3 godine(cs 1.6)igrao sam pre toga 1.5 na lanu ... prva godina mi je bila ono udjes na pub i ubijas druga i treca samo cw non steam a onda kasnije i steam-a..

igram cs 3g i vise steam mi treba da igram gathera a moj je steam disabled a samo lana igram ns ne AE HOCES PRODATI JASONEE
Hvata me nostalgija odkad nisam STEAM-a odigrao nekakav mi bot hackovao i ja se posalamio sa steamom

Cs igram 1.5 godinu (na mladima svijet ostaje

Daj mi steam bar da malo odigram dok sam bolestan

Ocm. imam klan svi imaju STEAM jedini ja nemam , a bas kontali danas CW da igramo
igram cs 8 mjeseci
a stvarno mi treba steam
vecina frendova igra na steam serverima, a ja :(
svaki danom sam sve bolji i bolji ali eto
htjeo bih i da na g.ba serveru malo pokazem skill, ali nemam steam
nisam neki pisac i sl.
ali mi treba , plizz STEAM
:(
igrao sam neke non steam lige, ali kad je cw u klanu, u vise navrata nisam mogao igrati radi steam-a, a jedan od najboljih sam
CS igram sace 4 godine sa prekidima , steam imam i kupio sam ga od tebe :$ Mogao bi mi dati jedan gratis :P

Mene zanemari , dadni rulfovom frendu!
Najjaci razlog treba mi steam da ga prodam
Dao bih glas rulFovom frendu
Ovi ostali(mislim na vecinu) sto "nemaju" para da kupe steam , fino skupe pisljvih 20 maraka... za steam se nema, a za nargile, cigare, kafe, sokove, cipseve, pudinge i ostala sranja, za to se ima... onome kome cs nesto znaci, i koji ima zelju da se puca sa rajom i na g.ba publicu, nije tesko odvojit 20-25 km, pa cak i manje ako neko prodaje po manjoj cijeni...

Moje misljenje....
Don't Hard Feelings
CS igram 6 g xD..Steam mi disabled volio bi ga imat zbog Fun i igre meni disabled a vise nemam para niti ja niti roditelji drugi gledaju cw a ja ko mis se skupio i jer nemam para za to....Volio bi ga imat i da probam te neke druge igre...I naravno da igram na gba serveru i posudim jaranu mozda i dam koji nema para ali post je 8. razz roditelji su mu ipak prikljucili net jer ipak on nema para nekad za uzinu a kamoli za steam a prekosutra mu rodjendan vise od svega bi volio dobit taj steam.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.