Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

4on4 TURNIR @ KSC Ilidza

1.168 pregleda · 50 odgovora · otvorena 18.03.2009. u 00:50

Pozz drugari,
Ovako imam u planu da organizujemo neki turnir (dugo ocekivani ) al nekako nisam bio siguran dal bi dosli ljudi i kako bi to sve bilo ,
znaci sad bi da vidim dal bi se moglo npr. skupiti 16 ekipa koje bi igrale taj turnir ( max ce biti 16ekipa).
Igralo bi se 4vs4 standarne mape i uplata po IGRACU bi bila 10km.
Velika vecina novca ce ici za prvu nagradu dok bi drugo plasiranom i trecem nagrada bila npr.usb stickovi ili nesto slicno kao i koristenje racunara u klubu i poslije turnira.
Uglavnom da ne lupam sad puno interesuje me dal bi moglo tu da se skupi 16 ekipa,pa da opalimo po tom turniru.

P.S. racunari su fini moze se igrati
procesori 5.2 dual core, graficke nvidia 8500 512mb ,misevi mx518
i monitori 19ke LCD

Link kluba na FBu

http://www.facebook.com/group.php?gid=15732273822&ref=ts

EDIT: 4vs4 zato jer su racunari poredani po 4 u nizu i bilo bi glupo da 4igraca igraju jedan do drugog a 5ti daj je 4 metra od njih =)

P.S. Organizacija turnira je provjerena , znaci nije nikakva patka .. nije nista patkasto..znaci turnir je 100 % Subota , ovoga vikenda 

Svi koji su zainteresovani , pitajte mene ili 100ku , etc , on je 90 % u ovome vodechi ja sam samo pijun 

Etc poz , vidimo se na Ilidzi opet :*

Svi koji neznaju dochi , neka se jave 
Boozywoozy je napisao/la:
Ja samo spamam.
Swi nepotrebni postovi bit che oshamareni , svi postoji koji budu imali sadrzaj , gl hf , bit che oshamareni 1nput , drugi ptu che biti prekrizeni.

Znaci , da neponawljam , netjesh dochi , nem0j postat , komentari takv0g tipa nisu dobro doshli.

Hwala , chao.
Vidimo se tamo...

Dodjem sa svojim potti-jima iz hrasnice...

Znaci iz ZTOSHE-a 2 mix-a 100 %

Pusa, vidimo se dole !
dolazimo 100% 
racunaj [PHgP]
nFk coming

I - haruN
II - esheLL
III - dYEMSONI
IV - YASSA ( mybe )...Ugl nache se 4ti =)

Jes da sam prestao igrati CS-a,al eto radi raje se uvijek moze odigrati nesto ovako,pogotovo u Seher "SARAJEVU" 

Pozz za dechke iz Hrasnice,i poz za moje drugare :

b0k1cu,paddy-a,djOxonjuu,scorpioNa,murgu,lazlu,zuziaa ..Et ako sam nekog zaboravio vidjet chemo se...

DJOXONJHAA : Ja bi zeljela malo zeljanice u papir da zamezim :$

I jos nesto,posebna molba za ARMENA ( b0k1-a )

Please unbind duck on mouse scroll
vidjet cu da sastavim stagod ... velika mogucnost da naletim s kakvom ekipom ^^ u svakom slucaju doci da popijem stagod .. bok1 :-*
-Ne znam doci dole (ne znam gdje je taj pc centar)
-Imam zelju da dodjem i potrudim se da to ostvarim naravno ako nadjem nekog da skupa krenemo prema Ilidzi

Post dobio šamar od b0k1

Wertu je napisao/la:
-Ne znam doci dole (ne znam gdje je taj pc centar)
-Imam zelju da dodjem i potrudim se da to ostvarim naravno ako nadjem nekog da skupa krenemo prema Ilidzi
zajedno cemo Werta;)

Post dobio aplauz od Wertu

wellc0me , al slazi zavrsili smo 

Post dobio aplauz od andreii

b0k1 je napisao/la:
wellc0me , al slazi zavrsili smo 
potpisujem!  :P:-*
haruN je napisao/la:
zajedno cemo Werta;)
Vazi Harunko 

Armine 

Post dobio aplauz od Wertu

Lanus 1 - 1 Everton 89. minuta

ako lanus dadne gol... dolazim i ja :D

EDIT: je**m sve, pocevsi od moje je***e srece, pa je**m everton koji je dao gol, i za kraj je**m je****g nekog djavlijeg Munoza koji je je***i gol dao!
moj boki1 ti si taj nezer bio koji je natezo protiv mene :P
ovo nema nikakve veze s ovom temoom bok1 je peder :P hahah salim se ako nadjem 3 doci cu hehe a ako ne ipak cu doci da se zezam ko svaki put hehehe :)) budite pozdravljeni :)
ciftiNho je napisao/la:
Lanus 1 - 1 Everton 89. minuta

ako lanus dadne gol... dolazim i ja 

EDIT: je**m sve, pocevsi od moje je***e srece, pa je**m everton koji je dao gol, i za kraj je**m je****g nekog djavlijeg Munoza koji je je***i gol dao!
takodje sam pao /
a vidjecu s literom da nadjemo jos 2 da dodjem napokon dole ,da ti nera samar opalim ,a ti bok1 spremi gajbu i cekaj 

bice para bice pive  puno para punoooooooooo piveeee 

btw. daj aplauz jer bice pive  po onom obecanju s msna 
dolazim i ja 100 %

znachi to mi je isped kuce  nema 10 metara 

P.S. search 4 m1x 

EDIT: ja pricao sa gazdom danas on kaze da ce se turnir pomjeriti za DVIJE SEDMICE !!!!

razlog:za ovu sedmicu razlog je to sto je 100ka bolestan 

razlog2:a u onu drugu sedmicu je turnir u karate-u u KSC-u pa tako da ne zhele da prave guzvu !!!!!

HVALA ..moze li aplaus 8)???
oldies 100%
cu there 

btw, da turnir pocne npr. u 8 il 9, da ne bude ko prosli put  da se finale zavrsi u 4h iza ponoci 
moglo bi se navratit !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.