Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

No Lajfanje

659 pregleda · 42 odgovora · otvorena 17.03.2009. u 15:42

Pozdrav ,

Znači opet ista tema što je i Sephy postavljao. Prije godinu , dvije .. Bio sam normalna osoba , cura , pc , pio , skola .. Onda sam poceo uciti oko weba. I zapostavljao i curu , i pice i sve. I opet sam se vratio u normalu krenuo u srednju skolu , i onda sam radi bježanja isključen iz škole. I od tad sam 24/7 za PC , znači bukvalno jedem za njim. I kad odem vani spominjem PC , i te gluposti , carding , hacking , prodaju steamova. I nema je***e šanse da zaboraviš , nikakva cura tu ne pomaže. Imao sam je do prije nekih mjesec dana , al' isto. Psiholog tu ne pomaže , jedino što pomaže je ISP kad se zalede kablovi ( jer imam kablovski net ) . Uglavnom , recite zbog čega ste vi zapostavili svoj jadni mali život. I zbog čega kvarite kičmu i vaš vid.

Hvala.
eh eh, dugo se nisam pojawljiwao owdje kao autor post al et, kad me wako izazowu, nemogu da ne napishem :)
znaci ne jawljam se bez razloga, ista situacija bila i kod mene(mozda i sad :/ ), znaci, nekih 2-3 godine unazad ak me sjechanje ne wara, bio sam tu nedje na pochetku. znaci prije toga bilo mi je to nesto sto sam nako radio bez ikakwe hice, kad mi se chefne , odem u klub, malo kanterice, itd itd , 1, 2 u sedmici, on nidje weze, ono glawa zauzima 1/4 monitora, al et ishlo se et samo nakko da se widi ... uh ne to je bilo ranije , to je nedje 6-7 godina u nazad xD haha sry, aj nema weze da ne brishem/i pishem opet, samo cu nastawit :) znaci onda sam tako radio, dok se nije otworio taj famozni internet klub "Cyber-Space" (inache ,ja sam iz Maglaja popolacia: cirka 40k) tak to znaci, upisam ko jedan od prwih posto sam freek prwih sati, to je bilo josh wrijme kad samo igrali 1.5 cs (bez famasa (cry)), tak to, ono sa drushtwom, swe opushteno , imo sam wremena za skoli, (waljda= odlicno sam imo i wladanje i ucenje) ( koji li je to mogo bit razred, nzm :) ), znaci tako se prowodilo 70% slobodnog wremena, nawece, petak subuta, iznajmimo klub i citawu noc samo igramo = CSa ! to su bila wremena, tad se kod nas guro Lan, igrali smo ga, kolko tolko profesionalno, al zato sa srcem , ljubawlju i zafrkancijama, shokowi :) (odatle potichu ti igraci za koje ste mozda pochuli (kasnije prozwani cheateri (dunno)) = amar_majstor, dIGo, Bamboocha, N[e]dim, Arif, i josh par za koje je bilo wishe to ostat na Lanu , ne ic na net, jer tu igre nema... onda je nastupila neka pauza(ohladjenje od csa) i fokusiranje na NFS, auuu, to smo rasturali, dobijemo nowi, i predjes ga za par sati U KLUBU ! onda net fazoni, lan, swe ludo i nezaborawno, swakom bi to preporuchio da dozhiwi, onda kad je izlazio swaki NFS bez ikakwe weze, glupo, swe c/p, c/p, prestadosmo i to igrat, wratili se na cs, neke turnirchice, taj smo za te usloze i profesionalno igrali, imali nekog sponzorchica, mogli igrat u klubo kolko god smo htjeli jer nas je wlasnik wolio(guro), oswajali ih, i tak to, onda era Lord of rings-a na lanu, koji li je to mogo bit LOTR, ak se ne waram battle for the middle earth, onaj prwi mislim.. tako to, mi smo to znaci prekucali, swe samo znali swaki bag, swako gdje sta, na kolk0o sekundi sta gradish, dje shaljesh one smechare, kad da ih sakrijesh sa rotacijom mape, da ih protiwnik ne pronadje, i to tako :) znaci pricamo o igranju 1 mecha = 4, 5, 6 h , to je samo jedan mech, a mi smo citawe wikenedi tako prowodili..
da se sad ne ponawljam , bilo je i Dota wrijeme, igrali smo i to isto tako,,, al al al , swe to je bilo samo nesto malo, nesto sto kasnije naspram kucnog "igranja" ak se to tako mozhe naziwat, NISHTA ! komp doma, ja doma, swe doma, = nema polja , nema prijatelja (onih IRL) nema cure, nema shkole... tako to, cs fazoni, wow fazoni, ne pricano sad o onim informatichkim (tipa programiranje i web shit) tako to wow sam znao igrat po citaw dan, tj, petak, iz skole, kakwa kafa, kakwo bilo sta, odma kuca, kompjuter narawno upaljen, samo monitu ugashen da mati ne widi, upalish ga, kad ti u TB, i dalje nema, citaw dan tako presjedish, mati ak se sjeti sta ostawi da jedem pijem, al nema otich do frizhidera po nesto, pa kaki, samo ak se sa pishanja wratish brzhe neg planirano pa mosh nekako stich otworit zawtorit frizhider samo da nebi sta tamo na wowu omaklo, i tak to u srednjoj, tacnije gimnazija, kasnije i specijalizacija na prirodni smjer,(najtezhi smjer), swe, cool , dok imash dobre ocjene swe dobro, AHA, yest malo sutra, ledja niz BOsnu mozhes bacit, AHA, ochi ew teglina dna nosim na ochima...znaci pricamo o taome, da se rajd ne prekida, do neih 3,4 sata, a sutra skola u 7zwono.. i sta ti se onda deshawa, mater sretnem kad ona izlazi na poso a ja gasim komp...

i swe to tako, dok jednog dana, sjecham ga se dorbo, mogo bi na nacrtat, ja iz razloga= da je on htio izbrisat swog paladina, jer mu je bilo zhao sto ce mozda riskirat posao za wow, odem do njega i sjednemo pricat, ya bez ikakwog predmishljenja da ce se o desit sto se desilo..znaci mi sjedamo, ja prigowaram da to en radi, da ga u krajnjem sluchaju meni da(transferishe, dao bi mu u tom trenutku i pare :) ) al et, prica se okrene na to da je bolje prestat i bla bla , druga prica, ak ko hoce da je cuje , tu sam, al ne owjde :), i tako odluchimo da obojica prestanemo igrat wishe igrice, koji ce nam ? - posto nemash srca da to uradish sam sebi, on ode u drugu sobu, izbrishem mu swe igre (sta je on ono swe imo hmm, carom3d (inace prica je o Edwa.i pozda ga znani igraci toga..,), TFT, i WOW !), znaci to okonchamo, nemozhe nikako wratit, pobriso sam mu i backupe i to tako, onda idemo meni i isto to uradi i on meni, i tak to, swe se sad chini da je ljepo bla bla, proshlo je od toga et wec neko wrijeme, i et sta da wam kazhem, zhiwot mi je i dalje wezan za kompa, ne ko tad, ono msn, mjuza, g.ba narawno :), i to je to, inache samo kroniranje ! i KRONIRANJE ! - sto mi isto tako ne walja, al druga prica,
znaci rezime na swe owo napisano (iako bi mogo josh do sutra pricat, al moram ucit xD sto cu narwano i uradit , (ofc))

-zlatna sredina. (za wishe informacija o tom pojmu obraite mi se:)

hf & gl, (danas mi rodjendan nja nja, da se wratim an ono gore, danas sam se opek ubio, napio se do 4 chasa, a imo referat, kud me profica htjede poljubit, aaa reko cao zheno, nisam mogo ni citat, i to newalja al et)
cya :)
Jednostavno ,za kompjuterom sam citav dan(ujutro prije skole,popodne poslje skole,sto izadje nekih 10sati)
visim na bh-sec.org i digital-artworksu.Ucim hackanje,cardanje,itd ; igre skoro i ne igram(osim gladiatusa,i ponekad left4dead).Anime obozavam,znam ih po cijel dan gledat.Curu nisam ni imao,sta ce mi,bogati 15 mi je godina,necu je zenit.Samo bezze na nju pare trosim bolje mi uzet hosting i domenu.Isto tako kad odem vani,pricam o PCu i tim cudima.
Oci me ne bole,jedem puno mrkve i imam anatomsku stolicu.
Po meni ovo je idealan zivot.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.