Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Slibe.com - novi projekat

1.982 pregleda · 20 odgovora · otvorena 01.12.2005. u 17:20

Slibe je izmisljena rijec/fraza koja vuce korjene iz bosanske rijeci “slike”. Stranica je nevjerovatno jednostavna i namjenjena je samo za jednu svrhu - omogucava vam da stavite bilo kakvu sliku (jpg, jpeg, gif, png, bmp i swf) sa vaseg kompjutera na internet sa SAMO TRI KLIKA.

S obzirom na prisustvo nekolicine ovakvih stranica (kao sto su ImageShack.us i ostale), odlucili smo da je vrijeme da se jedan ovakav projekat pokrene i na balkanu, tacnije u Sarajevu.

Kako bi se uvjerili da stranicu ne rade neki n00bovi, bitno je istaci da iza ovog projekta stoji osnivac veoma poznatog BH Gaming Portala - gamers.ba (Adnan Budimlic) i osnivac u svijetu veoma poznate stranice za kompjutersku grafiku - 3DKingdom.org (Emir Pilavdzic).

Ovom prilikom se zahvaljujem vlasniku Sarajevo-X i Blogger stranice, mom prijatelju Mariu, koji mi je pomogao u odabiru imena sajta.

http://www.slibe.com
Uzivajte!

PiLe & bU
sta reci,vama treba spomenika dodati uz Davorina i Mirzu (ljiz ljiz)

svaka cast! i samo naprijed nastavite ovako
Evo da dodam jos par informaicja.

na gamersu je dodana mogucnost ubacivanja Slibe thumbova.

Evo primjer:

I URL se vise ne generise sam vec kao na svim svjetskim forumima preko bb [URL] tagova.

Hvala

naaajs

napravi da se moze stavljati i u profil
Bravo Bravo Bravo svaka cast i od mene.
Sto se tiche SLIBE.Com odlicna ideja nema sta !
Ali meni licno se bash nesvidja to sto se mogu na forumu slicice stavljati po meni gubi na kvalitetu site zna se da se na svakim ******g loshem forumu to moze raditit pa z*** toga ! Ali vasha stvar vash forum site itd... u svakom sl. sretno
               Mafia je napisao/la:
ovo je nevjerovatno dobro

svaka cast

http://www.slibe.com/images/92cc2275-FCeqbaletough.jpg

samo copy paste "forum thumb" kod koji dobijes na www.slibe.com ovdje.

Fino fino svaka cast , cestitke onima koji su ucestvovali u ovom dobrom projektu , sve u svemu jos jedna od dobrih ideja koja je uradena!!!
Svaka cast momci...vako je nesto trebalo davno uraditi ... !
svaka cast momci ovo je pravo dobro i jos nesto nisam prije vidio ovako nestoo
sve u svemu svaka cast , odlicna ideja , mislim nemam rijeci .. svaka cast i tebi Pile a i tebi Ado ... samo nekako mi ono djecija furka slibe ocam (; al et.. nije loshe , da pohvalim vash rad .. svaka cast

e sada samo da probam da ubacim kakvu slikicu i ja

EDIT : zelio bih samo da kazem , ako ikako mozete da napravite ovako npr , kad jednu sliku stavis da se smanji npr 5 bodova , jer ce se ova dijeca uhvatiti upload'a .. pa ce site toliko poceti da stopa ... eto to bi bilo to , jos jednom sve .. cestitke ... opcija je najbolja do sada
Kako bi se uvjerili da stranicu ne rade neki a*****i, bitno je istaći da iza ovog projekta stoji osnivač poznatog BH Gaming Portala - gamers.ba (Adnan Budimlić i osnivač u svijetu veoma poznate web stranice za kompjutersku grafiku - 3DKingdom.org (Emir Pilavdžić.
Zna se ko je najbolji,svaka cast
Samo se sirite hhehe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.