Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

OPROSTAJ OD GAMINGA

1.238 pregleda · 20 odgovora · otvorena 17.12.2005. u 23:29

Neki me znaju manje,neki vise a neki nikako,bilo kako bilo sav svoj zivot dosadasnji otkad je izasao prakticki CS pa koji mjesec kasnije sam ga igrao i nista na mome kompjuteru nije bilo osim novih verzija CS-a i updata.Igrao sam ga satima i satima,malo je reci satima,danima i danima i sad kad sam nanizao godina i godina igrajuci ga dosao je kraj...kraj je dosado sam od sebe naime bit je starimo a necu da zavrsim na igrici tj. na kompjuteru i da ne ostvarim neke druge ciljeve.Svi tezimo za necemu vecem ali do sada nisam to znao nego od ove sedmice kad sam poceo razmisljati CS? zasto? igre zasto? Stvari su se pocele mjenjati kad je dosla djevojka jer do tada i nekako sam mogao voziti 2 stvari u zivotu ... CS i skolu ali sada imam vec 3 stvari i nisam ja II.-gi Napoleon koji je mogao raditi vise stvari u zivotu i pravilno vremenski ih raspodjeliti.Vec gotovo 11.mj. 3 stvari mi na srcu teze...djevojka,skola,cs...sve ovo nemogu uskladiti nikako jer najvise vremena provodim igrajuci CS i gotovo je vise,od dana danasnjega ovo ce biti nagla promjena i prva noc kad cu leci do 00h u krevet i prvo jutro kad cu osvanuti do 9h iz kreveta.Shvatio sam da zivotom kojim sam zivjeo ne vodi NIKUDA a neznam ni ovaj kad mi sad ostaje djevojka i skola kuda ce ali mislim da mogu 2 stvar istizati i posvetiti im paznju i vrijeme,eto dragi gameri mozda se koji put prisjetim nekad starih dana i dobrih CS igraca,ostracete mi u lijepom dijelu srca...vrijeme koje cu sada porvoditi za PC je cisto odvikavanje i SVAKI put manje i manje od dosadasnjega,eto sretno svima na mladima svijet ostaje,pozdravljam vas sve i sretno...

btw
Nekad sam bio pregrub i preostar i nekad sam bio ne human ali svima sam pomogao kako sam znao i umjeo na bilo koji nacin i ovo je moj put za izvinjenje...
Sretno svima od mene
jedan veliki respect od mene.Nadam se da ces uspijeti u svom odvikavanju,i ja bih volio ali vec sam previse ovisan.Sretno sa skolom i sa djevojkom,primjetio sam da si fakat lud za njom ...
Neki gameri su ranije najavljivali svoj oprostaj ali su se vracali...vidjet cemo kako ce biti sa tobom...

GL & HF u ril lajfu
Sretno sa djevojkom
Za sve postoje granice,a ti ocito nisi znao kad stati...Ne razumijem zasto to radite od sebe,kao neko odvikavanje i to....Vremenom sve dosadi,zivot je kratak i uzivaj koliko mozes...
zamalo se nisam rasplako od tvog govora ....
peace brate i sretno....i ja sam to nedavno ucinio....mada se nisam oprastao ko i ti jer mene mnogi ne znaju..pa zato...pozdrav
Stvarno zuma je jedan covjek koji nam je pomogao milijon puta kome god je nesto zatrebalo, najcesce je tu bio hardware covjek je znao pomoci...
Znam ga i kako igra CS stvarno je covjek cista petica..
Vidilo se na njemu kako zna i trudi se..Zuma zao mi je
Sretno u daljnjemu zivotu
dugo vec citam tvoje postove, pametne i glupe , i zaista kad to izvagas... MA TI SI GLUP. sala naravno. cinis se dobar, al to nikad nemozes znati po tome, a sada je proslo 00:00 i u krevet. respekt.
FragLike je napisao/la:
Stvarno zuma je jedan covjek koji nam je pomogao milijon puta kome god je nesto zatrebalo, najcesce je tu bio hardware covjek je znao pomoci...
Znam ga i kako igra CS stvarno je covjek cista petica..
Vidilo se na njemu kako zna i trudi se..Zuma zao mi je
Sretno u daljnjemu zivotu

kako si uploadovao sliku vecu od 75x75
Evo da se i ja javim, mislim da od ovoga nece biti nista...stavljam 20km i caklje od bruce lee*a da neces izdrzati ni tjedan dana bez CSa...
cmoka
Ma brao majstore , Ja sam pokusavo da se odviknem ali nista .
Gledam TV a razmisljam o hedsot-ovima i taktikama chitovima , killovima O SVEMU samo CS , ima tu i drugih stvari kao Ogame, Outwar, Wow Ettt . Zivim u igricama !
To mandA reci mu ma nemoze zuma bez mene i bok1ja na lolu ba mora se on vratiti pa makara da kaze p0z i da izadje
Jeli to ti mala neda uja

Na mladjima svijet ostaje nije ni tebi 76 godina bola mlad si jos

Salim se, dobar potez Zuma samo tako, valjda ces uspjet ali nije se odviknut od cs-a tako naglo....a bio je dobar igrac

cya

Zadnji edit: 17.12.05 u 18:20:10

E a da jednostavno ne igras cs bas tako puno.
Pa i ja radim i jos vodim sa drugarom ceo server i forum CS pa sam i dalje uspesan u poslu, cak sam i fax zavrsio. A cs igram svaki dan po malo. Sat-dva.
Kad nemam pametnija posla igram i do 10h. A isto imam devojku i to skoro 5 god. btw i ona igra CS, zarazio sam je . Sta si se usro covece, pa nemoj prestati skroz, igraj umereno :S
Samo jos da nadodam prije spavanja evo ovo a to je...NEKAD DAVNO SAM BIO LJUDSKO BICE A ONDA SAM DOBIO MODEM!
e zuma respect..... Bogami pametno ti je sto presajes, al' sigurno neces skoroz prestati, pa mozes igrati navece napr. od 11 do 12, al' et' necu da pametujem tvoja odluka!
HF u zivotu Zuma ***ami naigro se on dosta pa moze o tome razmisljati da prestane koliko ja znam decko igra od bete nekih 5-6 godina tako da mozda jeste vreme za njega

neka ti je sa srecom
J**O TI MAJKU USTA LUDU

moj zuma hajde ziv ti svak
pussa od mene :d
Nadam se da cu uskoro opametnut kao sto si eto ti. Ne provodim toliko vremena uz PC kao sto si ti PROVODIO ali ipak previshe. Samo se sa jednim ne slazem, ti si u postu napisao "odustajem od CS-a, tj. kompjutera" ili tako nekako slicno. Od CS-a odustani, tako i treba, ali PC ne ostavljaj. Toliko ima stvari oko PC-a koje se mogu raditi i toliko razlicitih nacina kako iskoristiti PC a da to nije odmah CS il neka druga igra. Razmislite bolan, masovna upotreba kompjutera je skoro pocela. Nema ni 15 godina, mozda i puno manje. Pa to tek pocinje, otvaraju se hiljade mogucnosti za radna mjesta, za zivot, i to za sve nas. Ja kad pogledam malo na svoj PC pa razmislim, imam Visual Baisc i 15 pdf-a o njemu, imam macromedia studio, imam Corel, pa po***u ima ljudi koji žive od samo jednog od tih programa. Sto ne bih i ja. Toliko toga ima što se može započeti sa PC-om, korisni stvari itd....

Niko nece nigdje stici uz pomoc CS-a ili bilo koje druge igre. Pa bila je cak tema da li su takve igre sportovi. Pa po***u, to je sredstvo da se provodi SLOBODNO vrijeme, Ali postoji toliko boljih nacina da se provede slobodno vrijme, korisnih stvari koje nisu uvijek zabavne ali barem ides s njima dalje u zivotu. Generacije prije nas su na fakultetima trazile danima neku knjigu da nešto nauče iz nje a mi imamo sve na PC-u a nista ne radimo. Znam jednog čovjeka u Švedskoj koji živi od Visual Basic-a a ja imam sve da ga naučim ( i talenta ) a mrsko mi. Nadam se da cu doc do pameti ko sto si ti dosho. Eh kad se sjetim starih vremena, ja i moj pentium 1 na 133Mhz. Pa da ga nisam imao, sad ne bih pojma imao ni o cemu. Samo bi igrica igro. Al sam ja (srećom ) naletio na kantu od PC-a i izmucio se dok sam uspio pokrenut bilo koju igru. U tom mucenju sam svasta pokusavao i svasta i skontao o win-u i o svemu ostalom. Kompjuteri nisu samo budućnost, oni su i sadašnjost. Mnogi već žive od toga. Gledao sam na TV kako čovjek i Njemačkoj napravio dobar Web sajt i živi od toga. Mjesečno mu nakon plaćenih računa ostane 5000€ za život. Radi samo 30 min dnevno, pogleda kako ide sajt i et. A ja imam sve tu, Macromedia i ostalo a mrsko mi istrazivat ko u stara dobra vremena sa prvim PC-om. Razmislite i ostali malo o ovome, ima ovde mnogo vas sa potencijalom za vishe nego samo CS. Ugledajte se na Pileta. Čovjek već pravi biznis sa stranicama. Ne znam baš koliko ima od toga ali je početak. Pa i bU. bU je sredio ovaj sajt i vec naplaćuje reklame na Gamers.ba. Pa ima on tu finu zaradu. S tim da je rijetko kad ovde. Ugledajmo se na njih. Mogu mislit kad oni uđu ovde i vide ove teme o igricama i pomisle (hehehehehe, kad sam ja bio ovakav, fala ***u pa sam opametnio i poceo se baviti vaznijim stvarima). Ljudi, Zuma je shvatio. Za svakoga ce doc nekad vrijeme pa ce i on shvatit.

Nadam se da ce ovo iko procitat.
Zuma respect

PS: sretno sa curom, stvai ba njenu sliku u galeriju, dosta mi je tebe gledat u galeriji

Zadnji edit: 17.12.05 u 19:08:47

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.