Nažalost nešta čeprkah oko Fotošopa i neće da mi sad radi..
A pravim forum , kao što vidite na slici , treba mi u nekim vedrijim nijansama plave , a text isti bijelom bojom. Drugi font je VISITOR TTF1 - 10px - nema onih efekata. mislim nije smooth. ili strong , bitno je to da ostane onaj bijeli stroke oko texta tacnije onaj border , jer plava ona je pozadina od template-a. Uglavnom z*jbo sam se dosta , nisam sačuvao psd , a glupi vektor brush koristio. Tko god pomogne voljeh ga ja dok sam živa.
Text isti - font možete naći na dafont.com , naravno sve ideje su dobro došle. ^^

Kontakt : [email uklonjen]
( btw. koristim jordin account , mislio da ima bodova al sam se zjebo. )
A pravim forum , kao što vidite na slici , treba mi u nekim vedrijim nijansama plave , a text isti bijelom bojom. Drugi font je VISITOR TTF1 - 10px - nema onih efekata. mislim nije smooth. ili strong , bitno je to da ostane onaj bijeli stroke oko texta tacnije onaj border , jer plava ona je pozadina od template-a. Uglavnom z*jbo sam se dosta , nisam sačuvao psd , a glupi vektor brush koristio. Tko god pomogne voljeh ga ja dok sam živa.Text isti - font možete naći na dafont.com , naravno sve ideje su dobro došle. ^^

Kontakt : [email uklonjen]
( btw. koristim jordin account , mislio da ima bodova al sam se zjebo. )
evo i ovdje slika.