Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

gaming kviz

626 pregleda · 52 odgovora · otvorena 12.03.2009. u 20:45

Kao sto sam naziv teme kaze, radi se o gaming kvizu (jako dobrom, rekao bih). Sastoji se od 50 pitanja, nisam primjetio da je vrijeme odgovora ograniceno (6)
9-)

Moj rezultat je 62%, kixo sam zbog brzopletosti..

http://www.bitpit.be/

Postajte rezultate, nema potrebe za screenshotovima, valjda nema toliko napacenih da slazu..

sretno! :D

NIsam ja neki gamer

42 %

hahahh
78%

: *

bleeeeh - 2 pokusaj 96% 2 fulio xD
Ne igram se puno, samo trackmania

JOJ ZEZNUO ME : quake3, onda neki alien ABE i neko 3. pitanje -.-

Al et 94% ....
Evo, drugovi. 'ebem mu i Nintendov joystick.

I hvala ti RIPIc0, nikada se ne bih sjetio Quake 3: Urban Terror-a. Igra je odlična, opet ću početi tražiti cracked servere.
DruGaBrieL je napisao/la:
Evo, drugovi. 'ebem mu i Nintendov joystick.

I hvala ti RIPIc0, nikada se ne bih sjetio Quake 3: Urban Terror-a. Igra je odlična, opet ću početi tražiti cracked servere.
Hmmm svaka cast ak si to sve znao. Al nije fazon ako si 2-3-4 puta radio kviz, to moze svako hehe. Al opet kazem, GZ ako je to tvoje znanje hehe
S3phirotH je napisao/la:
Hmmm svaka cast ak si to sve znao. Al nije fazon ako si 2-3-4 puta radio kviz, to moze svako hehe. Al opet kazem, GZ ako je to tvoje znanje hehe
Ne Sephirot, znao sam da ce ovakav komentar uslijediti. Ali, jbg., igram od malih nogu, a krenuo sam sa Pac-Manom na Atariju, pa od Final Fantasy 1 pa do kraja
(odličan serijal, pa koliko god mi šutjeli o tome, bar ćeš se ti složiti). Shvati onda da sam bio totalni freak. Hvala Titu, okanio sam se na vrijeme.
DruGaBrieL je napisao/la:
Ne Sephirot, znao sam da ce ovakav komentar uslijediti. Ali, jbg., igram od malih nogu, a krenuo sam sa Pac-Manom na Atariju, pa od Final Fantasy 1 pa do kraja
(odličan serijal, pa koliko god mi šutjeli o tome, bar ćeš se ti složiti). Shvati onda da sam bio totalni freak. Hvala Titu, okanio sam se na vrijeme.
Svaka cast ^^

Normalno, FF najbolji RPG serijal ikad isto tako meni najdrazi. Mozes prema mom nicku zakljuciti hehe. Pacman isto legendaran.
MGS najbolja igra ikad ^^
Kenank uz duzno postovanje, ne mogu nikako da vjerujem da neko iz prvog pokusaja ima 100% tacne odgovore..Znaci ne postoji toliki freak

:P

p.s. iz drugog pokusaja je moguce, u to sam se uvjerio 9-)
50% ravno..
Ali zanimljivo, čovjek iskaže povjerenje, a mi screenshot-amo k'o konji.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.