Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Google Mail

567 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.11.2005. u 18:32

Zanima me ima li GMail svoj mail server kako vec se to kaze zaboravio sam kako bih mogao preko outlooka pogledati mailove..?

Takodjer mi treba neki news server kako se ono zove cudo isto u outlooku sto se citaju razlicite teme i to..sve sam zaboravio...
ehhh ... kad ste vec na gmail.u ... mozel mi ko reci kako da registrujem svoj account na gmail.u ... trazio sam ali nisam naso .. neki su mi rekli da je to ograniceno i da nema vise ... pa ako me moze ko tacno informisati
MiKe je napisao/la:
ehhh ... kad ste vec na gmail.u ... mozel mi ko reci kako da registrujem svoj account na gmail.u ... trazio sam ali nisam naso .. neki su mi rekli da je to ograniceno i da nema vise ... pa ako me moze ko tacno informisati

mail na gmail mozes otvorit samo ako ti neko pozivnicu posalje na tvoj postojeci mail

btw: daj mail da ti posaljem pozivnicu
MiKe je napisao/la:

Eto poslao sam ti pozivnicu ..... dalje ces se snaci ....
ma shock ... nisi mi nis poslo .. ev posaljite na [email uklonjen]

Zadnji edit: 30.11.05 u 09:25:01

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.