Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Riddle :/

412 pregleda · 40 odgovora · otvorena 11.03.2009. u 19:52

Steta, jedini admin koji je "valjao" bar po meni.
A sto lik izgubi admina?
Kratko i jasno : g     Ł     t           y       .       <           3       S     &#945;     r           A    ! says:
sto ti skinuse admina na g.ba ? :(
riddle says:
ma uzivajte samo ;)
riddle says:
ode riddle svojim putem :)
Napise vijest sa 6-7 gramatickih gresaka: " Vijest prihvacena "

Napise neko perfektnu vijest: " Vijest odbijena "

WEEEEE
Kemo tako ščeo ! XD
Mogul znati razlog skidanja Admina ovom momku ?

Sad pokazujete svoje pravo lice , prema ovom momku , dok je bio admin ovo ono dobar , mogul napisat temu ulizujete mu se , a sad kad mu je skinuto isto ga gledate kao i ostale !
nije to tvoja stvar, sigurno ga nije bezveze izgubio, vidis li bogati njegov profil 10.000 bodova
Bio je predobar admin.Po meni nije mu se trebalo skinut admina
A odkud znate mozda je i sam zatrasio da mu se skine ostvario je sta je ostavio i reko kemi da mu se skine .... mozda lik ima pametnija posla kao sto su fakultet, djevojke, posao ....
Nije tvoja stvar , lik je mozda trazio da mu se skine admin , jer ako vam ne prihvati vijest psujete i tako to.Covjeku dopizdilo i ode ...

Svako moze otic na google translate i prevest ... Ali da ispravi neke greske mrsko mu i onda se zapita sto mu nije prihvatio vijest i odmah na gb psuje ...

Ovako je bilo i kad su skinuli alvenskanu admina

Isto vako dizali teme ...
LEGEND1g je napisao/la:
Napise vijest sa 6-7 gramatickih gresaka: " Vijest prihvacena "

Napise neko perfektnu vijest: " Vijest odbijena "

WEEEEE
Mrziš lika što ti je odbio vijest?

Kakve ovdje samo maloumne djece ima...

Debilizam teški...

Kakav potez administracije, nemogu da vjerujem...

Propast će portal samo tako...
HOČEMO RIDDLEA NAZAAAAAAAAAAAD!!!!!!!!!!!!
ma treba banat one koje dizu teme nije to njihov problem vec ovih ljudi g.ba portala...:D
Neki dan cojeka svi pljuju, a danas Sto je oso???
CCC...
A stvarno...
Evo jedna informacija....prije pet dana posaljem vjest da ce Ali i Mike Tyson zauzet naslovnicu Fight Night Round 4...i nista...dva dana nea obavjesti jeli vjest odbijena ili primljena.
Kad dolazi prekjucer ja mislim obavjest: Vijest je odbijena.
I nakon pola sata ja idem refresh kad ista vjest samo malo promjenjena....nek rijeci...ostalo sve isto.
Autor...ko drugi neg riddle
jarane lik je jedini aktivan jedini admin koji uvjek hoce pomoci bez obzira dali te zna ili ne... A vi njemu admina kidate e jbg...
A i razlog koji je pa ste mu skinuli daj na PM odg neko ako moze....

A stvarno lik je extra bez obzira sto vise nije admin
smokii je napisao/la:
nije to tvoja stvar, sigurno ga nije bezveze izgubio, vidis li bogati njegov profil 10.000 bodova
A cija je to stvar, nego ove g.ba rulje
Glup
smokii je napisao/la:
E kakav god bio bar je pisao vijesti sad cemo citat qrac a ne vijesti ali ako je namjesto sam sebi bodowe i treba tako da bude.
swynY je napisao/la:
A cija je to stvar, nego ove g.ba rulje :r
Glup:-*
administracije, ti si obicni member, sta ti mozes promjeniti u vezi te odluke sem spamati po ovoj temi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.