Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LOGO [Nagrada]

405 pregleda · 21 odgovor · otvorena 10.03.2009. u 23:00

Pozdrav , svim posjetiocima G.ba , a poseban pozdrav dobrim graficarima jer mi upravo oni trebaju...

Potraznja :
Trebam LOGO da bude uradjen za moj community , balkan game koji se zove...Bavili bih se hostanjem CS 1.6 servera kao i ventrilo i teamspeek..

Dajem zauzvrat :
CW Server 12 + 2 slota , AMX instaliran , FTP,RCON...

Hvala unaprijed , molim admine da ostave temu malo otkljucanu da vidimo dali ce neko moci pomoci

evo jedan..ako imas neke zelje reci..

edit:evo ih jos

mozda bude jos

nemojte fulati podforum, molim vas...
Hvala na ovim do sada , morat cu izabrat 3 najbolja , 1 za WEB , drugi za FORUM , treci za MOTD u CS-u...Hvala svim do sada

P.S Drug da imam ideju radio bi sam al nemam ideje stvarno , nikad mi logo nije isao od ruke ...

EDIT : SVAKA TRI IZABRANA RADA CE BITI NAGRADJENA IL CW SERV , IL WEBHOST IL DOMENA IL STEAM..:Zavisi sta kome treba ;)
s3nsy je napisao/la:
Hvala na ovim do sada , morat cu izabrat 3 najbolja , 1 za WEB , drugi za FORUM , treci za MOTD u CS-u...Hvala svim do sada

P.S Drug da imam ideju radio bi sam al nemam ideje stvarno , nikad mi logo nije isao od ruke ...

EDIT : SVAKA TRI IZABRANA RADA CE BITI NAGRADJENA IL CW SERV , IL WEBHOST IL DOMENA IL STEAM..:Zavisi sta kome treba
uradit cu ti ja prejak za steam mozel molim te hitno mi treba ??
Ma moze drug , nije do mene .. Meni je isto sta god zelis..steam il bilo sta ;)
s3nsy je napisao/la:
Ma moze drug , nije do mene .. Meni je isto sta god zelis..steam il bilo sta

bice edit za jos par
s3nsy je napisao/la:
Ma moze drug , nije do mene .. Meni je isto sta god zelis..steam il bilo sta
hoce li moc bit sta meni
Collab hoce sigurno drug ;) .. Sacekat cemo jos par trenutaka da vidimo hocel biti jos kakvih radova..Al iako se tvoj neodabere imas od mene nesto sto trebas
Ventrilo
TeamSpeek
WebHosting
CS Serv

uglavnom dog chemo se , imas radi truda velikog nagradu ;)

Evo jos ovaj:
s3nsy je napisao/la:
Collab hoce sigurno drug .. Sacekat cemo jos par trenutaka da vidimo hocel biti jos kakvih radova..Al iako se tvoj neodabere imas od mene nesto sto trebas
Ventrilo
TeamSpeek
WebHosting
CS Serv

uglavnom dog chemo se , imas radi truda velikog nagradu

s3nsy je napisao/la:
Collab hoce sigurno drug .. Sacekat cemo jos par trenutaka da vidimo hocel biti jos kakvih radova..Al iako se tvoj neodabere imas od mene nesto sto trebas
Ventrilo
TeamSpeek
WebHosting
CS Serv

uglavnom dog chemo se , imas radi truda velikog nagradu
jel moze msn?
nequeo je napisao/la:
jel moze msn?
da, [email uklonjen]

Sugestije ? Ako ti se ne sviđa, ništa
Sve bolje i bolje...I jos nesto ako se neko razumije u CS servere , mogu mu ponuditi da radi sa mnom ;)
Do sada od izabranih su COLLAB i _St3altH_ !...hwala , takmicenje se nastavlja
Momak pod nickom "_St3altH_" je zasluzio najbolju nagradu.

Nije mi jasno zasto na ovakve teme ne odgovaraju svi momci koji se fale da su najbolji u PS-u npr: Marko (ne fali se - dobar) , Rammo.. etc
- jos da si temu stavio na pravo mjesto =/
Evo jos jedan. Opalila me inspiracija neka :D

Another one :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.