Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

klan

139 pregleda · 17 odgovora · otvorena 08.03.2009. u 17:23

trazim klan ako ima za mene ! al da je dobar ja cu za par dana kupiti server 12 slotova pa et ako moze kod nekoga udem u klan !
Tako neces nigdje uci u klan... prvo napisi nesto o sebi koliko dugo igras, skill, godine itd... gdje cesto igras i tako te cake pa tek onda mozda da neko razmisli al ovako tesko

igram cs 5 godina...sace mi 15 godina..ma moze u SK. samo me add [email uklonjen] i na [email uklonjen]
KUPOPRODAJA !! haahaa zezam se ba :)
Napisi kao sto je xplosive rekao nick,god,kolko igras,amx (nebitno),i odakle si bar ce neko htjet onda.Nemas harja od toga :P mozda te zovne mTw al SK nece sto posto :P xD vidjamo se
Qockoss_AWP je napisao/la:
igram cs 5 godina...sace mi 15 godina..ma moze u SK. samo me add [email uklonjen] i na [email uklonjen]
aahahahahahahahhahahahaa

moze u sk

ahahahahahahahahhhh

eo posto sam ja manager izbatic cu walle-a pa ces ti igrat od sad !
ime:ajdin prezime:okeric zivim u sarajevu ..igram cs 5 godina...sace mi 15 godina.. jel sada ok ?
Qockoss_AWP je napisao/la:
ae dodaj me [email uklonjen] pa da se dogovorimo da igramo zajedno tag nam je SK | i nick svoj ...
qwertz je napisao/la:
ae dodaj me [email uklonjen] pa da se dogovorimo da igramo zajedno tag nam je SK | i nick svoj ...
sta moris lika ? ako trazi klan nek trazi zaobidji temu :S
marvaa je napisao/la:
sta moris lika ? ako trazi klan nek trazi zaobidji temu :S
a ko je tebe sta pitao molim te ? sta je nasao dizat glupe teme i trazit klan na g.ba ko je jos nasao klan na g.ba
qwertz je napisao/la:
a ko je tebe sta pitao molim te ? sta je nasao dizat glupe teme i trazit klan na g.ba ko je jos nasao klan na g.ba ???
procitaj iznad post sto sam napisao 1337 puta pa reci nesto
btw. napaceni ne citiraj me
marvaa je napisao/la:
procitaj iznad post sto sam napisao 1337 puta pa reci nesto
btw. napaceni ne citiraj me
al ja te opet pitam ko je tebe sta pitao kad te pita neko onda odgovoris
qwertz je napisao/la:
al ja te opet pitam ko je tebe sta pitao kad te pita neko onda odgovoris
ja nisam xD
a imas ovu opciju www.gamers.ba/klanovi
Odgovori na PM.

Lock.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.