Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS problem....

93 pregleda · 8 odgovora · otvorena 08.03.2009. u 13:37

Pozz svima,ovako na prosloj temi
http://www.gamers.ba/forum/1/60588/cs-problem-/
niste mi pomogli pokushao sam sve sto ste mi rekli tu ali nista i dalje stoji isti problem prvi put kad upalim CS pc se restartuje nakon 3-4min a kada ponovo pokrenem CS i svaki ostali put restartuje se za nekih 10min....MOLIM VAS POMOZITE.......
PC: 2,4 GHz brzina, 1,25GB RAM-a 128 MB-a graficka, Intel Pentium 4,XP,Service Pack 2.......Ko pomogne sigurno ce tu biti i neka fina nagradica...HVALA I
ADMINI: Molim vas nemojte brisati temu ovo mi je jako vazno.HVALA Jos jednom.
jel ti izbaci blue screen ako nista restor sistem i bice ok bar meni je bilo na starom kompu z
xEnon_bA je napisao/la:
jel ti izbaci blue screen ??? ako nista restor sistem i bice ok bar meni je bilo na starom kompu z
ne izbaci nista samo restartuje....
rebootaj system ..il' pokusaj sa rr csa .. Trenutno mi nista pametnije nepada na pamet , ak se sjetim pisat cu ti :D ae z
Mozda bi trebao ocistiti ili zamjeniti cooler,meni se restartovao nakon pola sata i radio je kao traktor :P
Uradi systemrestore na datum kad ti nije bilo toga problema i sve ce bit u redu ;)
Ak nema drugoga nacina ;)

ako to nepomogne onda ti je do hlađenja tj nesto nije uredu probaj sa ciscenjem kulera ...
e ljudi HVALA VAM formaat sam PC uradio ono sto mi je rekao shot i nema vishe onog problema,bar zasad.HVALA ADMINI:Lock Temu..:)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.