Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

NEZNAM STA VISE DA RADIM

285 pregleda · 24 odgovora · otvorena 08.03.2009. u 11:16

EH VAKO IMAM PROGBLEMA SA GRAFICKOM ATI 512MB evo konfiguracija kompa computer AMD Athlon (tm 64 x2 DualCore Procesor 4800+
2.51 GHz, 1,00 GB of RAM
graficka ati 512MB ATI Catalyst Control Center
KUPIO SAM KOMP PRIJE JEDNO GODINU DANA
I OVO MI SE DESAVA NEGDJE OKO 1 IPO MJESEC...znaci kada ulazim na dotu cs.1.6 far cry. igram 5 min i odjednom mi pocnu tackice na male crne istackaju destkop i kad se sve vrati u normalu izbaci mi prozor neki od ati.i pise send eror i dont send SVE SAM POKUSAVAO NISTA NIJE USPJEVALO
EVO STA SAM SVE POKUSAVAO
POKUSO SAM SISTEM RESTORE (nemoze)
reinstalirao drivere sve fino i (nemoze)
e sada neznam jeli otisla graficka ali nevjerujem
neznam sada da obaram sistem neznam hocelimi to pomoci i neznam hoceli se to ukloniti ili mozda da downloadujem nove drajvere sa neta
Graficka ti je pri kraju, al ipak je ti izvadi i malo procisti pa onda probaj;)
za pocetak ugasi capslock
izvadi graficku ostavi kompjuter da se malo "odmori"
onda fino vrati graficku i skini najnovije drivere sa atijeve stranice
ako ne bude radilo javi se
graficka propala ko nanin kauc buy new

Post dobio šamar od cannabis4posho

StoRm_ je napisao/la:
Pravopis na nivou.
Kada ces ti prestati spamati ?:r
idi jeXX nastavnicu bosanskog sto te nije naucila da se ne znam, hoce li, i po' itd, pise odvojeno
4rm4n1 je napisao/la:
idi jeXX nastavnicu bosanskog sto te nije naucila da se ne znam, hoce li, i po' itd, pise odvojeno
ccc spameru bolesni idolu ti ces meni govoriti ovo nije cas bosanskog ovo je gamers.ba idolu i pisao sam ovo nabrzaka debilu nejavljaj se vise spameru mrtwi!!!!
armeno1 je napisao/la:
ccc spameru bolesni idolu ti ces meni govoriti ovo nije cas bosanskog ovo je gamers.ba idolu i pisao sam ovo nabrzaka debilu nejavljaj se vise spameru mrtwi!!!!
Cobane!

Kad pokusas napisati nesto, pokusaj napisati da izgleda lijepo!

Iz ovoga, meni se cini da si ti neobrazovani rom, koji zivi u granapu i pijucka pivu svakih 10 minuta.

Ne znas pisat? Idi u skolu.

A ako hoces "fejs tu fejs" samo reci
Hmm artiflacti..

Dzaba ti 10 drivera neces srediti

Skini ti lepo ATI Tray Tools

I podesi pod opcijom overclock malo nize performanse =)
Vjerovatno je nesto do grafe, ali bolje ti pitaj nekoga u servisu oni ce ti sigurno znati sta je, bolje nego ovi debili iznad
4rm4n1 je napisao/la:
Cobane!

Kad pokusas napisati nesto, pokusaj napisati da izgleda lijepo!

Iz ovoga, meni se cini da si ti neobrazovani rom, koji zivi u granapu i pijucka pivu svakih 10 minuta.

Ne znas pisat? Idi u skolu.

A ako hoces "fejs tu fejs" samo reci :d
OMG MA TI SI DEBIL ROM ??? HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHA
KOJI PIUCKA PIVU SVAKIH 10 MIN HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHA
KAKO SI SMJESAN OMG
vLexinho je napisao/la:
Hmm artiflacti..

Dzaba ti 10 drivera neces srediti

Skini ti lepo ATI Tray Tools

I podesi pod opcijom overclock malo nize performanse =)
EEE AA DJE CU SKINUTI ATI TRAY TOOLS DAJ LINK
Ma zasto uvijek svi kompliciraju kod ovakvih problema. Nema teoretske sanse da je "graficka pri kraju", osim ako je nisi kupio sa tvornickom greskom. A ako je radila cijelo to vrijeme do prije mjesec i pol' to nije slucaj.

Ako ti Windows reportira svoje greske, poznate kao "send/don't send" u narodu, a mozes uci u njega sa aktivnom grafickom, znaci nije ni do drivera, jer ocito nemas nikakvih hardware konflikata. Moj ti je savjet da se ne pokusavas zahebavati sa sitnicom ili sitnicama, a koje najvjerovatnije imaju veze sa DirectX-om i/ili VBIOS shadowing-om i da jednostavno obrises cijeli "zamoreni" sistem (a pretpostavljam da bi ti to bio prvi put kako si kupio kantu) i ponovo ga dignes od nule.
HEHE NISAM KUPIO KANTU (LOL) KUPIO SAM KOMP U RADNJI UNIEXPERT NOW
Pogledaj temperature, ako ti se ne pregrijava graficka onda ima gresku i trebas je nositi u servis.
Ama ne kanta kao kanta u losem smislu, nego kanta, jbg. tako ja zovem i svoju kantu. Samo beznacajan izraz.
DruGaBrieL je napisao/la:
Ama ne kanta kao kanta u losem smislu, nego kanta, jbg. tako ja zovem i svoju kantu. Samo beznacajan izraz.
hehe kontam!
nc je napisao/la:
Pogledaj temperature, ako ti se ne pregrijava graficka onda ima gresku i trebas je nositi u servis.
Slačem se i preporučavam to i jedno pitanje jel ti grafa club 3D ako jeste onda si se zezno pri samoj kupovini jer ti kod nje neče pomoči ni hiljadu driver-a objašnjenje: club 3D kad se krene kvarit kvari se do kraja po kratkom postupku.:S
Dabogda ti pregorio PC i Monitor i TV i sve sto imas u kuci zbog CAPSA ! ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.