Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

fps problem !

163 pregleda · 11 odgovora · otvorena 07.03.2009. u 22:25

ako neko zna neka mi objasni na non steamu mi je fps dpbar uglavnom moze se igrat a na steamu mi 35 eventualno 50 najvise pa bih pitao nekoga ko se razumije da mi objasni.......neki likovi su mi govorili da je mozda do rama,a rama imam 512.......ako neko zna neka objasni....UNAPRIJED HWALA :(

EDIT : zaboravi sam da nebi bezw pitali ovoo ono iskljucio sam na graf vertical i fps max rate sve sam uradio ali nis samo da ne spamaju bezw
apsolutno isti problem, sad ces reci da ti je grafa ATI Radeon 9250/9550
riSk je napisao/la:
apsolutno isti problem, sad ces reci da ti je grafa ATI Radeon 9250/9550 :)
nije brate nvidia 256.....a nije waljda do gracicke nije kod4 nego je cs
Na kojim serverima igras... meni samo bude ako igram na nekim stranim serverima i ako je pun server...jel' ti bude fps mal na nasim steam serverima
farell je napisao/la:
Na kojim serverima igras???... meni samo bude ako igram na nekim stranim serverima i ako je pun server...jel' ti bude fps mal na nasim steam serverima???
ma brate kako god udjem npr na prazan servver fps mi 50 xd :(
probaj kucat u konzolu na steamu

fps_max 101
i

fps_modem 0.0

to ti je komanda odreduje fps .. npr uklucas

fps_max 1001 i on ti odredi kolko ti moze fps ..pozz

@edit ja sam pokuso pomoc :S a ti meni tako vidi da ti nije pun cstrike folder ili da nisi kakve modele mjenjo ?? skinove puske ?
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
probaj kucat u konzolu na steamu

fps_max 101
i

fps_modem 0.0

to ti je komanda odreduje fps .. npr uklucas

fps_max 1001 i on ti odredi kolko ti moze fps ..pozz

@edit ja sam pokuso pomoc :S a ti meni tako vidi da ti nije pun cstrike folder ili da nisi kakve modele mjenjo ?? skinove puske ?
ne laprdaj bezw jesi corav......pogledaj sta sam napisao u temii da sam swe to uradio ajdolu malo
moj edo kupi ram malo ti je 512 znam kako ti je ja kupio seb 1 gb ma rahat 101 fps kako god
iznogud je napisao/la:
moj edo :D:D kupi ram malo ti je 512 znam kako ti je ja kupio seb 1 gb ma rahat 101 fps kako god :D:D;);)
heheheh kk sinak (L)
znas koji ti je najednostavniji naci poslusaj me i pokusaj otvori centralu i prasinu iz nje obrisi ja sma tako uradioi fps mi je sada 100 a bio je 60 pa et nadam se da sam pomogao!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.