Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CoD 5

73 pregleda · 9 odgovora · otvorena 06.03.2009. u 20:58

E vako igro ja u internetu CoD-a 5 Predobra igrica i konto ja sebi uzet i kakvo je vase misljene i recite da li bi uzeo ili ne a posto sam ja kontao da uzmem koji patch treba i sta treba da uradim jel slicno kao Cs-u nesta ili ma neznam vi ste pr0 u CoDu 5 :) Znaci treba li patch ili sta da bi igrao preko neta npr BiHnet ..

Pozdrav !
Mi mislimo da je CoD predobra igrica..mi je igrali u igraonici i mislimo igrat kod kuce..i preko interneta isto..na onim stvarima ba..serverima..i ako nam se svidi i tu..igrat cemo i tu..
Brate igrao si igru i pitas nas oces li uzet .
rofl
StoRm_ je napisao/la:
Brate igrao si igru i pitas nas oces li uzet .
rofl
Storm - Malo si bot ? Pito sam prvo misljene a poslije za patch i to Zasto se moras na svaku temu javljat samo mi to reci ? Ti bi trebao dobit ban 4 ever !
Maxim je napisao/la:
Storm - Malo si bot ? Pito sam prvo misljene a poslije za patch i to Zasto se moras na svaku temu javljat samo mi to reci ? Ti bi trebao dobit ban 4 ever !
Mnogi dijele misljenje sa tobom, druze.

Ali kad bih ja dobio ban 4 ever, ovaj bi forum izgubio svoju unikatnost i jednog pismenog spamera, za razliku ...

Kako cu biti bot ocat ? Ajde da si rekao noob, ali bot :r. Da sam bot ti nebi dobio odgovor na ovu temu i odgovor na svu tvoju mrznju, usmjerenu prema meni.

Budi mi pozdravljen.
Da ne postavljam novu temu http://www.postavi.com/view-747_ssa.jpg
Pitanje je nidje veze .
Hajde da ti kupujes original pa 200-300 KM , OK.
Kupujes pijacarsku igru za 10-15 KM i ti pitas nas za misljene plus si igrao..

Nemogu da vjerujem :*
ee vako brate
treba ti 1.1 patch(300MB)
zatim 1.2(500MB)
a onda CoDWaW_favorites crack, ako nemozes nac, javi se meni

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.